ΕΝΩΣΗ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΑΝΩ  ΛΙΟΣΙΩΝ

( Έδρα : Σχολικό κτίριο 3ου ΓΕΛ, Λεωφ. Φυλής 38

τηλ.   6977922678, 6976684359)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ  ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

 Αγαπητοί  Γονείς ,

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων, εύχεται σ’ εσάς και τα παιδιά σας,  «καλή  σχολική χρονιά»,  με υγεία και πρόοδο.

Εμείς οι γονείς, έχουμε τη προτεραιότητα στο ενδιαφέρον, την αγωνία και την ανησυχία για τη μόρφωση και εκπαίδευση  των παιδιών μας και με οποιοδήποτε τρόπο αποτελεί  ηθικό χρέος είτε μέσα από τα θεσμοθετημένα όργανα, είτε από άλλες δράσεις να επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό για αυτά.

 Γνωρίζετε ότι οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων και κατ’ επέκταση το δευτεροβάθμιο  όργανο που είναι η Ένωση Γονέων του Δήμου, αποτελούν τη συλλογική έκφραση της άποψης των Γονέων για θέματα που αφορούν πρωτίστως τη σχολική μας κοινότητα, αλλά και γενικότερα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν γονείς και μαθητές.

Η πολιτεία αναγνωρίζει και σέβεται εμπράκτως με την νομοθεσία τη συμμετοχή των Γονέων μέσω  των  συλλογικών  τους οργάνων, τόσο σε κάθε σχολική Μονάδα, όσο και  στα διοικητικά όργανα  παιδείας στο Δήμο.

Οι σκοποί  της  Ένωσης Γονέων αποβλέπουν αφενός στη διεκδίκηση και επίτευξη παροχής  στους μαθητές – παιδιά μας  σύγχρονων  υλικοτεχνικά  σχολικών κτιρίων  που να πληρούν τους όρους υγιεινής και ασφάλειας και αφετέρου στη συνεργασία με τη τοπική αυτοδιοίκηση, τους εκπαιδευτικούς, τους πολιτιστικούς, αθλητικούς συλλόγους κτλ., προκειμένου να πραγματοποιηθούν δραστηριότητες  που να προάγουν το μορφωτικό  και κοινωνικό επίπεδο μαθητών και γονέων.

Επιθυμούμε  να γίνει αντιληπτό από όλους, ότι τόσο η Ένωση Γονέων όσο και οι  Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων ενεργούν με εθελοντική διάθεση  και πέραν από κάθε πολιτική και κομματική σκοπιμότητα επιζητούν να συμβάλλουν στην επίτευξη του κοινού εκπαιδευτικού, παιδαγωγικού και κοινωνικού στόχου  για το καλό των παιδιών μας.

Σας καλούμε να σταθείτε αρωγοί και να στηρίζετε με την ενεργή σας συμμετοχή το Σύλλογο  του σχολείου σας και κατ’ επέκταση τις σχεδιαζόμενες ενέργειες και δράσεις της Ένωσης Γονέων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων  για την εμπιστοσύνη σας και ευελπιστούμε στη καλή συνεργασία με όλους.

Με τιμή για το Διοικητικό  Συμβούλιο

Χατζητρακόσιας   Νικόλαος

Πρόεδρος

Παπανδρέου Γεωργία

Γενική  Γραμματέας

Σχόλια Facebook

Warning: A non-numeric value encountered in /home3/wadmfs0accgg/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here