1

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι μικροί και μεγάλοι θεατές της «Κιβωτού του Κόσμου», τη μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση που προσέφεραν ο Δήμος Φυλής και το βραβευμένο παιδικό χοροθέατρο «Άμυνα», στον χώρο όπου φιλοξενούνται τα παιδιά της Οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου».

Μια παράσταση εξαιρετική, που προσέφεραν με περίσσια προθυμία ο Δήμος Φυλής και το χοροθέατρο «Άμυνα», με σκοπό την ενίσχυση του έργου της Οργάνωσης.

Ο χώρος ξεχείλισε από χαμόγελα, κέφι, ζωντάνια και αισιοδοξία που απλόχερα μοίρασαν, αλλά και δέχθηκαν, τα παιδιά του χοροθεάτρου «Άμυνα», μέσα από μια διαδραστική παράσταση, στην οποία είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ο ενθουσιασμός, πάντως, δεν εμπόδισε τα παιδιά να χορέψουν με περίσσια χάρη και να εκτελέσουν με άψογο συγχρονισμό τη μουσικοχορευτική παράσταση, την οποία διαμόρφωσαν αποκλειστικά για την «Κιβωτό του Κόσμου» οι δημιουργοί του χοροθεάτρου «Άμυνα» και καθοδηγητές του εδώ και 17 χρόνια, χορογράφος Ορέστης Δημητρίου και ηθοποιός Βίνα Ασίκη.

Τα μέλη του χοροθεάτρου, παιδιά ηλικίας από μόλις τριών ετών, ένιωσαν τη ζεστασιά της «Κιβωτού του Κόσμου» μέσα από το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, στους οποίους τα ίδια προσέφεραν μαγικές στιγμές μέσα από το ν χορό και το τραγούδι.

«Πραγματικά τα παιδιά μας ευχαριστήθηκαν πολύ την παράσταση αυτή», ανέφερε η πρόεδρος της «Κιβωτού», πρεσβυτέρα κα Σταματία Γεωργαντή, εκφράζοντας στον Δήμαρχο Φυλής, κ. Δημήτρη Μπουραΐμη, τις θερμές ευχαριστίες της για τη χορηγία της παράστασης και τη σημαντική συμβολή του Δήμου Φυλής.

«Παρακαλώ, δεχτείτε ένα μεγάλο θερμό «ευχαριστώ» από όλους εμάς στη Κιβωτό, προς όλους σας, για την παράσταση που πραγματοποιήσατε στο χώρο μας και για τα ευγενικά σας συναισθήματα και τον ανθρωπισμό σας προς το απροστάτευτο παιδί», τόνισε.

Η κα Γεωργαντή αναφέρθηκε και στο σεβασμό και το ενδιαφέρον που επέδειξαν και οι γονείς των παιδιών του χοροθεάτρου, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, για το έργο που παράγει η «Κιβωτός του Κόσμου» και τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενεί .

«Ο Θεός να έχει πάντα καλά εσάς και τους οικείους σας», ευχήθηκε κλείνοντας η κα Γεωργαντή.

2

 

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here