Σε μία σημαντική κίνηση, με μεγάλη σημασία στις μέρες που διανύουμε, προχώρησε ο Δήμος Φυλής προς τον Δήμο Μεγίστης, με την προσφορά ηλεκτρολογικού υλικού για την αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο λιμάνι και στην παραλιακή οδό του Αγίου Νικολάου, στο ακριτικό Καστελλόριζο.

Ο Δήμαρχος Μεγίστης, Γεώργιος Σαμψάκος, όσο και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Αχλαδιώτη ευχαρίστησαν, τόσο τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού όσο και τον «εκπρόσωπο» του Δήμου, Αντιδήμαρχο Σπύρο Μπρέμπο αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο που ενέκρινε την δωρεά του συγκεκριμένου απαραίτητου ηλεκτρολογικού υλικού, ειδικών προδιαγραφών, για την αποκατάσταση του δικτύου φωτισμού της παραλιακής οδού του Αγίου Νικολάου με κατεύθυνση προς τον Λυκιακό τάφο, απέναντι από τα τουρκικά παράλια…

Εκφράζοντας τις ευχαριστίες του, προς τον Δήμο Φυλής, ο αντιδήμαρχος Μεγίστης Δημήτρης Αχλαδιώτης, μεταξύ άλλων τόνισε:«Σε μία δύσκολη εποχή για όλους, ο δήμος της Φυλής αποδεικνύει ότι οι αξίες της κοινωνικής συνείδησης και της προσφοράς είναι ακόμη ζωντανές και ελπιδοφόρες. Σας ευχαριστούμε πολύ για την άμεση και έμπρακτη συμπαράσταση σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τέτοιες ενέργειες κοινωφελούς εμβέλειας να τυγχάνουν της αναγνώρισης και διαχείρισης που τους αρμόζει.»

Σημειώνεται πως η προσφορά του Δήμου Φυλής είναι στα πλαίσια της αδερφοποίησης των δύο δήμων που υπεγράφη από τους δύο Δήμους το 1996, επί δημαρχίας του αειμνήστου Νικολάου Λιάκου.

Να θυμίσουμε πως το ακριτικό Καστελόριζο επισκέφθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2017, αντιπροσωπεία του Δήμου Φυλής, με επικεφαλή το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, προκειμένου να παρευρεθεί στον εορτασμό για την 74η επέτειο από την απελευθέρωσή του νησιού.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου, ως εκπρόσωποι του Καποδιστριακού Δήμου Φυλής.

Μπρέμπος-Παππούς-Λιάκου

Τους υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Μεγίστης και άλλοι τοπικοί παράγοντες, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί…

Στην συνάντηση με τον Δήμαρχο, ο Χρήστος Παππούς, μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει με… νόημα: «Εμείς, δεν θα σας ξεχάσουμε…».

Κατά την συγκεκριμένη επίσκεψη ο Δήμος Φυλής παραχώρησε, σε πρώτη φάση, δωρεάν φαρμακευτικό υλικό για το περιφερειακό ιατρείο Μεγίστης, πρωτοβουλία για την οποία εξέφρασε δημόσιες ευχαριστίες η ιατρός του Κέντρου Μαρία Σπυρίδωνος.

Χρήστος Παππούς και Σπύρος Μπρέμπος στην τορπιλάκατο που τους μετέφερε…
Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.