Ανακοίνωση της Φωτεινής Γιαννοπούλου

0
88

Αγαπητές συμπολίτισσες – αγαπητοί Συμπολίτες

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που τιμήσατε με την ψήφο σας τον συνδυασμό μας ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και στηρίξατε την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μας.

Ευχαριστούμε όλους τους Ζεφυριώτες  που σε τοπικό επίπεδο μας ανέδειξαν πρώτη δύναμη στο Δήμο Ζεφυρίου, στην εκλογική αναμέτρηση της πρώτης  Κυριακής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου που με ανέδειξε πρώτη σε ψήφους  Δημοτική Σύμβουλο, στα εκλογικά μας τμήματα και την παράταξή μας.

Δυστυχώς για τον τόπο μας, το αποτέλεσμα των εκλογών καθορίστηκε από τους συννενούμενους Δήμους των Άνω Λιοσίων και της Φυλής, που μέσα σε κλίμα πολιτικής πόλωσης οδήγησαν στη δεύτερη Κυριακή τους χρισμένους κομματικούς  Δημάρχους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Η πρώτη ουσιαστική διαπίστωση αυτών των εκλογών, δείχνει ότι το μεγάλο ποσοστό της αποχής που άγγιξε περίπου το 40%, απαξίωσε την πολιτική και κατέγραψε τη διαμαρτυρία των πολιτών, έναντι των    οικονομικών μέτρων.

Η άρνηση της πολιτικής ψήφου, καθώς και οι κατευθυνόμενοι ψήφοι των τσιγγάνων, αναδεικνύονται  ρυθμιστές των πολιτικών πραγμάτων στον τόπο μας.

Απευθυνόμαστε προς όλους τους δημότες, εκείνους που μας στήριξαν  και εκείνους που δεν μας ψήφισαν, επηρεασμένοι από αήθεις επιθέσεις των μέχρι χθες συνεργατών μας και δηλώνουμε ότι η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ αποφάσισε συλλογικά να προτείνει Ψήφο με Ελεύθερη συνείδηση.

Η παράταξή μας και ο επικεφαλής  Σάββας Σάββας έχουν μέλλον και προοπτική και αποτελούν την Ελπίδα και την εγγύηση για πραγματικές αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.

Σε ότι με αφορά προσωπικά, δηλώνω ότι με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που μέχρι σήμερα πορεύτηκα, θα συνεχίσω στο Δημοτικό συμβούλιο του Νέου Δήμου Φυλής να εκπροσωπώ την πόλη μας και να μάχομαι για τα προβλήματά της παραμένοντας ιδεολογικά στο πολιτικό χώρο που ανήκω.

Πιστεύω ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου σε κοινές θέσεις και  δράσεις μπορούν να δώσουν λύσεις στα μεγάλα και δύσκολα προβλήματα του Νέου Δήμου Φυλής.

Φωτεινή Γιαννοπούλου

Δήμαρχος Ζεφυρίου  &

Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Φυλής

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.