Ανακοίνωση υποψηφίων της παράταξης «Ενότητα Πολιτών»

0
34
ENOTHTA POLITON-YPOPSHFIOI
Νικηφόρος Δαδάνης, Δημήτρης Πανάγος, Σάββας Σάββας, Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, Χρήστος Μουζακίτης

Δελτίο Τύπου

Συνέχεια στις ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων για την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Των
Νικηφόρου Δαδάνη,
Χρήστου Μουζακίτη,
Δημήτρη Πανάγου,
Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου

Σε μια περίοδο κρίσιμη, τόσο για τη χώρα όσο και για τον τόπο μας, με την ανεργία – ιδιαίτερα των νέων – να βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη, την ώρα που ο κοινωνικός αποκλεισμός έχει εξαθλιώσει τους συμπολίτες μας, δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό και αναλγησία.

Λίγες εβδομάδες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καλούμαστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και με υψηλό το αίσθημα ευθύνης να αναλογιστούμε πως οι σημερινές μας πράξεις θα είναι αυτές που θα επηρεάσουν καθοριστικά το μέλλον των παιδιών μας και το αύριο αυτού του τόπου.

Οι ζωές μας είναι πάνω από κόμματα, η σκέψη μας μακριά από μικροπολιτικές επιδιώξεις και η συνείδησή μας καθαρή.

Μέσω αυτής της κοινής ανακοίνωσης, ως ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας και ως άνθρωποι, οικογενειάρχες και επαγγελματίες, αποφασίζουμε να δηλώσουμε την στήριξή μας στην «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Σάββα Σάββα, εν όψει της επερχόμενης εκλογικής διαδικασίας.

Η σοβαρή αντιπολιτευτική στάση της ανεξάρτητης παράταξης καθ’ όλη τη διάρκεια της τελευταίας τριετίας, το προφίλ και η έντονη κοινωνική δράση των μελών της, όπως και του επικεφαλής κ. Σάββα Σάββα, αλλά και ο ανεξάρτητος και υπερκομματικός χαρακτήρας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», ήταν οι λόγοι που συνετέλεσαν στην κοινή απόφαση να εκφράσουμε δημόσια την πρόθεσή μας να είμαστε και εμείς κομμάτι της συλλογικής προσπάθειας που αποτυπώνεται στις σκέψεις, στις δεσμεύσεις και στις προγραμματικές θέσεις της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» και του υποψήφιου Δημάρχου κ. Σάββα Σάββα.

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.