Ανοίγουν 311 θέσεις σε όλη την Ελλάδα

0
65

ERGASIA

ΑΘΗΝΑ
ΠΑ AMV BEAUTY CARE (10 θέσεις): Ο όμιλος εταιριών AMV BEAUTY CARE, αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος των εταιριών CHI, BIOSILK, SELECTIVE PROFESSIONAL, DOOP, ghd, αναζητά συμβούλους πωλήσεων για την περιοχή της Αττικής. Προδιαγραφές θέσης: ηλικία 26-40 ετών άνδρες, γυναίκες, εμπειρία το λιγότερο τρία έτη σε αντίστοιχη εταιρία του κλάδου ως σύμβουλος πωλήσεων επαγγελματικών προϊόντων για μαλλιά στο κανάλι του κομμωτηρίου, εμφάνιση, εταιρική συμπεριφορά, formal ένδυση, μίνιμουμ απολυτήριο Λυκείου, μία ξένη γλώσσα, άριστη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή (MS-Office) και tablet, δίπλωμα οδήγησης (μεταφορικό μέσο θα εκτιμηθεί). Βιογραφικά με φωτογραφία στο info@amvbeautycare.gr.

ΜΑ CQS S.A. (15 θέσεις): Ζητούνται πωλητές εξειδικευμένων υπηρεσιών. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πειστικότητα στην επικοινωνία, προσανατολισμό στο αποτέλεσμα, εξοικείωση στη χρήση Η/Υ σε περιβάλλον Windows και αίσθημα ευθύνης στη διαχείριση ευαίσθητων πληροφοριών. Η CQS προσφέρει σταθερό μηνιαίο μισθό, ανταγωνιστικό σύστημα απόδοσης προμηθειών (δυνατότητα διπλασιασμού μισθού), προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, συνεχή εκπαίδευση στις πωλήσεις και σε νέες τεχνολογίες, σύμβαση εργασίας αορίστου διάρκειας με 6ωρη απασχόληση σε πενθήμερη βάση και εύκολη πρόσβαση (πλησίον Ηλεκτρικού Σταθμού Νέας Ιωνίας). Αποστολή βιογραφικών στο e-mail jobs@cqs.com.gr ή στο φαξ 2102884448.

ΜΑ DIGI BEAUTY HAIR EXTENSIONS (1 θέση): ζητείται κομμώτρια/ης για το κατάστημα στη Δάφνη για μερική απασχόληση, τέσσερις φορές την εβδομάδα, με πρόσληψη και ένσημα. Απαραίτητη είναι η εμπειρία σε τρέσες, extensions, περούκες και σε πωλήσεις λιανικής. Απαραίτητες οι συστάσεις από προηγούμενους εργοδότες. Βιογραφικά στο info.digibeauty@gmail.com.

ΜΑ PALADINO (10 θέσεις): Ζητούνται agents εκπρόσωποι τηλεφωνικής ενημέρωσης ληξιπρόθεσμων οφειλών (κωδικός Θέσης ET_C_FT). Απαραίτητα προσόντα είναι το απολυτήριο Λυκείου, η ευχέρεια λόγου, η προηγούμενη αντίστοιχη εργασιακή εμπειρία σε ληξιπρόθεσμα τραπεζικών προϊόντων, η άνεση στη χρήση Η/Υ σε περιβάλλον Windows κ.ά. Οι στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψηφίους πρέπει να είναι εκπληρωμένες.

Η εταιρία βρίσκεται πλησίον του σταθμού Ηλεκτρικού της Νέας Ιωνίας και προσφέρει σταθερό μηνιαίο μισθό (με όλες τις νόμιμες προσαυξήσεις), μηνιαίο bonus βάσει επίτευξης στόχου, ασφαλιστική κάλυψη ΙΚΑ, 5ωρη σύμβαση εργασίας, συνεχή εκπαίδευση-καθοδήγηση από ικανά στελέχη και ανθρώπινο περιβάλλον εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικά στο jobs@paladino.gr, σημειώνοντας τον αντίστοιχο Κωδικό Θέσης.

ΠΑ ΤΟΙ&ΜΟΙ (3 θέσεις): Ζητούνται πωλητές/τριες λιανικής στα καταστήματα της Αττικής, απόφοιτοι Λυκείου, ΤΕΙ, ΑΕΙ ή ΙΕΚ. Απαραίτητα προσόντα θεωρούνται η αγάπη για τη μόδα και το styling, η ευχάριστη, δυναμική, φιλόδοξη και δραστήρια προσωπικότητα, η τουλάχιστον 3ετής προϋπηρεσία σε κατάστημα ένδυσης ή συναφών προϊόντων, η άριστη γνώση Η/Υ και η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Προσφέρονται ένα ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, δυνατότητες εξέλιξης, διαρκής εκπαίδευση και εξαίρετο εργασιακό περιβάλλον. Βιογραφικά στο info@toi-moi.com.

ΠΑ-ΜΑ LINK2U A.E. (46 θέσεις): Ζητούνται 15 υπάλληλοι γραφείου, 15 υπάλληλοι τηλεφωνικού κέντρου, 15 υπάλληλοι τηλεφωνικών πωλήσεων και ένας προϊστάμενος τηλεφωνικών πωλήσεων. Επιθυμητή είναι η προϋπηρεσία σε πωλήσεις υπηρεσιών, απαραίτητα η πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, η άνεση και ευγένεια στην επικοινωνία, η πελατοκεντρική νοοτροπία, με έμφαση στο αποτέλεσμα, και το πνεύμα ομαδικότητας.

Η εταιρία προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών (ασφάλιση, σταθερός μισθός και bonus), προοπτική αορίστου σύμβασης εργασίας, δυναμικό εργασιακό περιβάλλον και προοπτικές εξέλιξης (supervisor, team leaders), συνεχή εκπαίδευση από καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, εύκολη πρόσβαση μέσω ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, ευελιξία επιλογής ωραρίου. Βιογραφικά στο hr@link2u.gr.

ΜΑ ALLIANZ (10 θέσεις): Ο πολυεθνικός όμιλος ALLIANZ ζητά ασφαλιστικούς συμβούλους και συμβούλους σύνταξης για το γραφείο στον Αγιο Δημήτριο. Απαραίτητο θεωρείται το πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή P/C, ενώ θα αξιολογηθεί πιθανή προϋπηρεσία σε πωλήσεις – marketing.

Ο υποψήφιος πρέπει να αναζητά εργασία καριέρας, να είναι εκπαιδεύσιμος και να επιθυμεί αξιοκρατικές αμοιβές. Παρέχεται πλήρες πακέτο αμοιβών (πάγιες – προμήθειες – bonus κ.λ.π), συνεχής εκπαίδευση στη σχολή ALLIANZ, ασφάλιση – συνταξιοδότηση (υπό προϋποθέσεις) και συμμετοχή σε συνέδρια και ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Βιογραφικά στο bra0003@allianz.gr και στο φαξ: 2109880241, υπ’ όψιν κυρίας Μουντζούρη.

http://www.dimokratianews.gr/

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.