Απλήρωτοι οι 34 εργαζόμενοι στον Ρ/Σ «Επικοινωνία 94fm»!

0
62

Απλήρωτοι είναι εδώ και 5 1/2 μήνες οι 34 εργαζόμενοι στο Δημοτικό Ραδιόφωνο του Δήμου Ηρακλείου, «Επικοινωνία 94FM», αν και η διοίκηση του Ραδιοφώνου διέδιδε ότι μαζί με το δώρο των Χριστουγέννων θα βρει χρήματα για να καταβάλλει και δύο μηνιάτικα… Σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας από τις αρχές Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι…

Ενώ τις τελευταίες μέρες η διοίκηση του Ραδιοφώνου διέδιδε ότι μαζί με το δώρο των Χριστουγέννων θα καταβάλει και τους μισθούς δύο μηνών, τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Το Σωματείο των εργαζομένων στον Επικοινωνία 94FM καταγγέλλει ότι για ακόμη μια φορά οι «προσπάθειες» για αποκατάσταση πέφτουν στο κενό και καλεί τη διοίκηση του Ραδιοφώνου και τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, να σταματήσουν την ασυνέπεια και να φροντίσουν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους εργαζομένους στο Ραδιόφωνο, προειδοποιώντας για άμεση κλιμάκωση στις κινητοποιήσεις…

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων…

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Δημοτικό Ραδιόφωνο «Επικοινωνία 94FM» καταγγέλλει την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση της απλήρωτης εργασίας μας, εδώ και 5 ½ μήνες. Λόγος για τον οποίο βρισκόμαστε σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας από τις αρχές Νοεμβρίου.

Ενώ τις τελευταίες μέρες η διοίκηση του Ραδιοφώνου διέδιδε ότι μαζί με το δώρο των Χριστουγέννων θα βρει χρήματα για να καταβάλλει και δύο μηνιάτικα, τελικά στην πρόσφατη συνάντησή μας (16/12/011) με τον πρόεδρο Γρηγόρη Παπαδάτο, εκείνος επικαλέστηκε…γραφειοκρατικό και διαδικαστικό κώλυμα για την εξόφληση – έστω και – μέρους από τους ανεξόφλητους μισθούς μας!

Τον προηγούμενο μήνα, όπως άλλωστε και τον προ-προηγούμενο, μας έλεγε ότι δεν υπήρχαν λεφτά, αυτήν την φορά μας είπε ότι λεφτά υπάρχουν, αλλά όχι για εμάς! Για ακόμη μια φορά οι «προσπάθειες» για αποκατάσταση πέφτουν στο κενό.

Σας γνωστοποιούμε ότι στο σύνολο των 34 εργαζομένων στο Ραδιόφωνο του δήμου οφείλονται δεδουλευμένα από τον περασμένο Ιούλιο (και μισός Δεκέμβρης του ’10!).

Έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια αντοχής και καλής θέλησης κι ενώ έχουμε αντιμετωπίσει ήδη περικοπές και μειώσεις μισθών αλλά και απειλές για συγχωνεύσεις, εφεδρείες, απολύσεις, είμαστε αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουμε αν δεν δικαιωθούμε, κλιμακώνοντας σε κάθε περίπτωση τις κινητοποιήσεις.

Καλούμε τη διοίκηση του Ραδιοφώνου και τον Δήμο Ηρακλείου, να σταματήσουν την ασυνέπεια και να φροντίσουν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους 34 εργαζομένους στο Ραδιόφωνο που ταλαιπωρούνται την ώρα που εντείνονται οι βιοποριστικές δυσκολίες

ώστε να επιστρέψει και πάλι σε ομαλή λειτουργία ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης μας, πράγμα που ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ θέλουμε.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του «Επικοινωνία 94 FM»

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.