Αφροδίτη Καμπόλη: Στην Ευρώπη των Περιφερειών, η Δυτική Αττική οφείλει να ορίσει το μέλλον της

0
100

kampoli-info (1)

Ένα «δικό μας παιδί» από τη Χασιά, η Αφροδίτη Καμπόλη, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αττική 180° – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Με όραμα μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην Δυτική Αττική, «που πρέπει να είναι κοινό για όλους, και θα πρέπει όλοι ως ενεργοί πολίτες να το κάνουμε πράξη συμμετέχοντας στα κοινά με αξιοπιστία, ήθος και σχέσεις εμπιστοσύνης», όπως η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά, η Αφροδίτη Καμπόλη κατέρχεται στον πολιτικό «στίβο» ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Αττική 180° – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο».

Με επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα, η Αφροδίτη, μεταξύ άλλων τονίζει ότι «ήρθε η ώρα να αλλάξουμε πορεία 180°» με «τη συμμετοχή όλων χωρίς αποκλεισμούς και ιδεολογικές προκαταλήψεις» με «πολιτικές που κάνουν πράξη την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, διότι «στην Ευρώπη των Περιφερειών, η Δυτική Αττική μπορεί και οφείλει να ορίσει το μέλλον της και να εμφανιστεί «δυναμική, παραγωγική και αισιόδοξη»…

Η επιστολή

Φίλες και Φίλοι,

Οι επερχόμενες περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 είναι ορόσημο για το μέλλον της Δυτικής  Αττικής, του τόπου μας.

Η περιοχή της Δυτικής Αττικής τα προηγούμενα έπεσε θύμα των  πελατειακών σχέσεων, της κακοδιαχείρισης των οικονομικών κονδυλίων  και των αναποτελεσματικών  πολιτικών στην διαχείριση των απορριμμάτων.

Τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξουμε πορεία 180°, με υπέρβαση και νέες- δημιουργικές ιδέες, με διαφάνεια σε όλες τις δράσεις και τα επίπεδα, με τη συμμετοχή όλων χωρίς αποκλεισμούς και ιδεολογικές προκαταλήψεις.

Σε αυτή την προοπτική αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αττική 180° – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Κουμουτσάκο, για μια Δυτική Αττική που θέλουμε και μπορούμε να έχουμε.

Στην Ευρώπη των Περιφερειών, η Δυτική Αττική μπορεί και οφείλει να ορίσει το μέλλον της. Δυναμική, παραγωγική, αισιόδοξη. Με πολίτες που έχουν δουλειές, ασφάλεια, αξιοπρέπεια. Με πολιτικές που κάνουν πράξη την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους διαχείρισης των απορριμμάτων.

Αυτή είναι η πρότασή μας. Πρόταση ρεαλιστική και οραματική. Πρόταση που μπορούμε να κάνουμε πράξη, όλοι μαζί συμμετέχοντας στα κοινά με αξιοπιστία, ήθος και σχέσεις εμπιστοσύνης.

Σας ευχαριστώ,

Αφροδίτη Ισιδ. Καμπόλη – Πολιτικός Μηχανικός

Σύντομο  Βιογραφικό  

KAMPOLH AFRODITHΗ Αφροδίτη Ισιδ. Καμπόλη γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1979 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Φυλή (Χασιά) όπου και πραγματοποίησε τα πρώτα στάδια της σχολικής της  εκπαίδευσης.

Κατοικεί στην Φυλή, είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Δαβιλά  Αρχιτέκτονα Μηχανικό και είναι μητέρα τριών ανήλικων τέκνων του Βασίλη, του Ισίδωρου και του Ιωάννη.

Το 1999 εισήχθη 2η στο τμήμα Δομικών Έργων Τ.Ε.Ι. Πειραιά και το 2002 αποφοίτησε με το πτυχίο  του Πολιτικού Μηχανικού Δομικών Έργων.

Από το 2002 διατηρεί με τον σύζυγο της, με τον οποίο συνεργάζονται επαγγελματικά, την δική τους Τεχνική-Ενεργειακή Εταιρεία με έδρα τα Άνω Λιόσια.

Η αξιοπιστία, το ήθος, η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ Πελάτη – Μηχανικού, ιδιαίτερα στο δύσκολο τομέα των κατασκευών, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν έως και σήμερα την επαγγελματική της σταδιοδρομία και την προσωπικότητα της και το αποδεικνύουν έμπρακτα η πληθώρα των ανθρώπων που εξακολουθούν και την εμπιστεύονται ως άνθρωπο αλλά και ως επιστήμονα.

Η θέληση της να εμβαθύνει περαιτέρω τις ακαδημαϊκές της  γνώσεις την οδηγεί το 2004, κατόπιν γραπτών κατατακτήριων εξετάσεων, να εισαχθεί 1η στο 3ο εξάμηνο του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και γνώστης των θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής. Αφενός, ως Επιστήμονας-Ελεύθερος επαγγελματίας με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα στην περιοχή και αφετέρου, λόγω καταγωγής της οικογενείας της.

Είναι μέλος της ΕΕΤΕΜ και γνωρίζει Αγγλικά ως κάτοχος του διπλώματος Lower/First Certificate of Cambridge. Ενεργή πολιτικά,  υπήρξε μέλος της ΔΑΠ κατά την διάρκεια των φοιτητικών σπουδών της και μέλος στην συνέχεια της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Λιοσίων «Η Γρίζα» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Φυλής «Η Φυλλασία». Επιπλέον, ως μητέρα παιδιών που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο Φυλής, ασχολείται με τον σύλλογο Γονέων-Κηδεμόνων προσφέροντας εθελοντικά τις επαγγελματικές της γνώσεις και δεξιότητες.

Το όραμα της Αφροδίτης για ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ στην Δυτική Αττική πρέπει να είναι κοινό για όλους, και θα πρέπει όλοι ως ενεργοί πολίτες να το κάνουμε πράξη συμμετέχοντας στα κοινά με αξιοπιστία, ήθος και σχέσεις εμπιστοσύνης.

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.