Γιάννης Κασσαβός: «Ενδεδειγμένη η προεκλογική δέσμευση των παρατάξεων για το αρχαίο θέατρο»

0
71
Ο Γιάννης Κασσαβός στο χώρο του αρχαίου θεάτρου με τη την Πρόεδρο της Αχαρνέων Φιλικής Μαρίας Χατζηδάκη- Βαβουρανάκη και τον κατασκευαστή Δημήτρη Ιωαννίδη που ανακάλυψε το αρχαίο θέατρο και τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξής του Γιάννη Φωτόπουλο

Ενδεδειγμένη, χαρακτήρισε ο Γιάννης Κασσαβός την πρωτοβουλία του πολιτιστικού Συλλόγου «Αχαρνέων Φιλική», να καλέσει τις παρατάξεις να δεσμευθούν προεκλογικά, ότι θα εργασθούν για την ολοκλήρωση των ανασκαφών στο αρχαίο θέατρο των Αχαρνών.

«Η δραστηριοποίηση του συγκεκριμένου φορέα και της Προέδρου του Μαρίας Χατζηδάκη-Βαβουρανάκη είναι συνεχής και αδιάλειπτη, με στόχο την προβολή του αρχαιολογικού πλούτου της πόλης μας. Ως εκ τούτου το ενδιαφέρον για την πορεία του μεγάλου αυτού θέματος είναι δικαιολογημένο και νομίζω ότι σωστά τέθηκε στην προεκλογική περίοδο, ώστε να αναδειχθεί η σημασία του και να αναληφθούν από τις παρατάξεις οι αναγκαίες δεσμεύσεις. Από την πλευρά μας έχουμε δεσμευθεί, με το πρόγραμμά μας, ότι θα εργασθούμε μεθοδικά, ώστε, αφενός να αλλάξει η απαράδεκτη σημερινή εικόνα στην οδό Σαλαμίνος και αφετέρου, να αναδειχθεί το σημαντικότερο μνημείο την μακραίωνης ιστορίας της πόλης μας. Σημαντική παράμετρο θεωρούμε και την αποζημίωση των ιδιοκτησιών και γενικά  όσων έχουν θιγεί οικονομικά  από την αποκάλυψη του Αρχαίου Θεάτρου. Δεν είναι δυνατό να πέφτει στους ώμους μεμονωμένων συμπολιτών μας το οικονομικό κόστος της αποκάλυψης των αρχαιολογικών θησαυρών. Η Πολιτεία πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε και το χρέος της απέναντι στην ιστορία να επιτελέσει και την αδικία σε βάρος των συμπολιτών μας να αποκαταστήσει»

τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της «Αχαρνέων Φιλικής» και έδωσε το παρόν, στο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου.

Μετά τιμής

ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.