Γιώργος Αντωνόπουλος: Υστερόβουλο και συκοφαντικό το δημοσίευμα της Παράταξης Κουλοχέρη στα «fylika nea»

0
338
Φωτό Αρχείου

Άμεση ήταν η απάντηση του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Φυλής, Γιώργου Αντωνόπουλου, (με Δελτίο Τύπου που έδωσε στην δημοσιότητα), σε χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «fylikanea.gr», με τίτλο «450γρ. Κρέας Σε Πολύτεκνες Οικογένειες Έδωσε Ο Παππούς Για Να Κάνουν Ανάσταση»…

Ο κ. Αντωνόπουλος αφού αναφέρεται στην διαδικασία της διανομής τροφίμων και πως αυτά μοιράζονται αναλογικά, χαρακτηρίζει το ανυπόγραφο δημοσίευμα ως «υστερόβουλη και συκοφαντική επίθεση, πρωτόγνωρη στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου Φυλής», προκαλεί τον συντάκτη του δημοσιεύματος να προβεί σε επώνυμη καταγγελία, διαφορετικά θα πρόκειται για έναν «κοινό συκοφάντη» και καλεί τον κ. Κουλοχέρη να αναλάβει τις… ευθύνες του…

«Θα περίμενα κύριοι και κυρίες τις προτάσεις σας για την κοινωνική πολιτική του δήμου μας. Αντίθετα, βλέπω μία προσπάθεια να διαλύσετε κάθε δράση που γίνεται προς όφελος των συνδημοτών μας», καταλήγει ο πολιτικός προϊστάμενος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής…

Παραθέτουμε αυτούσιο το «ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ»

Ως πολιτικός προϊστάμενος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής έχω υιοθετήσει μία συγκεκριμένη στάση και δεν απαντάω σε δημοσιεύματα.
Προτιμώ να παραμένω προσηλωμένος στο στόχο μου και στο έργο μου που είναι η δημιουργία δράσεων, παρεμβάσεων και πολιτικών που έχουν ως στόχο την υποστήριξη των συνδημοτών μας σε μία εποχή με έντονα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα στα οποία κανένας δεν πρέπει να μένει αδιάφορος.
Παραβιάζω για μία και μοναδική φορά την απόφαση μου γιατί τέτοια υστερόβουλη και συκοφαντική επίθεση είναι πρωτόγνωρη στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου Φυλής και δείχνει το ήθος και την πολιτική συμπεριφορά που πρεσβεύει ο κύριος Κουλοχέρης και η παράταξη του, της οποίας επικοινωνιακό μέσο αποτελούν τα «fylika nea».
Το ανυπόγραφο δημοσίευμα με τίτλο «450γρ. Κρέας Σε Πολύτεκνες Οικογένειες Έδωσε Ο Παππούς Για Να Κάνουν Ανάσταση» είναι απολύτως ψευδές.
Στις πολύτεκνες οικογένειες που είναι δικαιούχοι του Δήμου Φυλής το κρέας που μοιράστηκε αναλογούσε και στα άτομα τους. Έτσι, δύο κιλά κρέας και 1 κοτόπουλο δόθηκαν σε οικογένειες με 4 άτομα, 3 κιλά κρέας και ένα κοτόπουλο σε οικογένειες με 5 άτομα και η ποσότητα αυξάνονταν αντίστοιχα με τα μέλη της οικογένειας.
Αυτό βεβαιώνεται και από τις υπογραφές κατά την παραλαβή των δικαιούχων. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες ποσότητες τροφίμων που αναφέρει το δημοσίευμα. Επιπλέον, στους δικαιούχους δόθηκαν και πολλά άλλα προϊόντα που το δημοσίευμα δεν αναφέρει.
Το δημοσίευμα επικαλείται μαρτυρία ωφελούμενου. Ελπίζω ο ανώνυμος συντάκτης του δημοσιεύματος να έχει κρατήσει τα στοιχεία. Εγώ, ο ίδιος, προκαλώ το συντάκτη του δημοσιεύματος να κάνει επώνυμη καταγγελία τόσο για την ποσότητα των τροφίμων που ισχυρίζεται ότι διατέθηκαν όσο και για τον ισχυρισμό ότι υπάλληλοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου μετέφεραν τρόφιμα σε μη δικαιούχους.
Στην αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν δεν γίνει επίσημη καταγγελία, αποτελεί κοινό συκοφάντη και θα προσφύγω στη δικαιοσύνη, τόσο για τον συντάκτη του κειμένου όσο και για τους ηθικούς αυτουργούς που θα κληθούν να αποδείξουν τα γραφόμενα τους. Δηλώνω δε προς κάθε κατεύθυνση ότι:
• Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διασύρει και να συκοφαντεί τις κοινωνικές δομές του Δήμου και να κλονίζει την εμπιστοσύνη των δημοτών σε αυτές στερώντας τους την ευκαιρία να βοηθηθούν.
• Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να συκοφαντεί με αυτό τον τρόπο το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Κοινωνικής Υπηρεσίας που προσφέρει πάντα τον καλύτερο εαυτό του για την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων αγνοώντας κούραση και ωράριο.
• Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τις κοινωνικές δομές του Δήμου Φυλής με στόχο να ενισχύσει την προεκλογική του εκστρατεία.
Αναμένω δε από τον κ. Κουλοχέρη, του οποίου το επικοινωνιακό μέσο είναι τα «fylika nea» να διαχωρίσει τη θέση του και να καταδικάσει το δημοσίευμα. Στην αντίθετη περίπτωση τον καθιστώ ηθικό αυτουργό όλης αυτής της ιστορίας.
Αναμένω δε, από τον συντάκτη του κειμένου να ζητήσει άμεσα δημόσια συγνώμη για τα ψεύδη που παρέθεσε στο δημοσίευμα του.
Θα περίμενα κύριοι και κυρίες τις προτάσεις σας για την κοινωνική πολιτική του δήμου μας. Αντίθετα, βλέπω μία προσπάθεια να διαλύσετε κάθε δράση που γίνεται προς όφελος των συνδημοτών μας. Θα με βρείτε απέναντι σας.
Γιώργος Αντωνόπουλος
Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Φυλής
Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.