Δήμος Θάσου: Μείωσε τα δημοτικά τέλη και φορολογεί ΔΕΗ, ΟΤΕ και τράπεζες!

0
55

THASOS

Κι’ όμως υπάρχει ελπίδα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αρκεί οι αιρετοί να διαθέτουν… «μυαλό» και να ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τόπο τους. Τρανταχτό παράδειγμα ο Δήμος Θάσου που με μια ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου – παράδειγμα για όλους – μειώνει τα δημοτικά τέλη, ενώ παράλληλα δρομολογεί την ανεύρεση εναλλακτικών εσόδων για τον Δήμο!   

Σε μία προσπάθεια να ανακουφίσει τους πολίτες από τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, από την ανελέητη πολιτική της κεντρικής εξουσίας, ο Δήμος Θάσου αποφάσισε να μειώσει τα δημοτικά τέλη και παράλληλα να επιβάλει τέλη κοινόχρηστου χώρου εδάφους και υπεδάφους σε ΔΕΗ ΟΤΕ και τράπεζες.

Η παραπάνω απόφαση εγκρίθηκε ομόφωνα στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από σχετική εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής και πλέον η ΔΕΗ θα πρέπει να πληρώνει στο δήμο προκειμένου να τοποθετεί στύλους ηλεκτροφωτισμού, ο ΟΤΕ θα χρεώνεται την τοποθέτηση τηλεφωνικών θαλάμων, ενώ οι τράπεζες θα πληρώνουν τέλη για την τοποθέτηση ATM μηχανημάτων.XATZHEMMANOYHL KOSTAS

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ, στόχος της συγκεκριμένης απόφασης είναι η ανεύρεση εναλλακτικών εσόδων για τον Δήμο, χωρίς να επιβαρυνθούν περισσότερο οι δημότες.

Παράλληλα, η γενικότερη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου προβλέπει μείωση δημοτικών τελών κατά 15% στην τιμή τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων και κατά 20% στην τιμή τοποθέτησης προϊόντων και την μείωση των δημοτικών τελών κατά 20% για τη χρήση αιγιαλού και παραλίας.

Με πληροφορίες από Yahoo

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.