Δήμος Πεντέλης: «Χτίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας»

0
124

Σε μια κοινωνία που το φαγητό και η στέγη σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι δεδομένα η ανάγκη λειτουργίας ενός συστήματος πρόνοιας είναι επιβεβλημένη.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης δηλώνει έμπρακτα την στήριξη των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη βοήθειας με την δημιουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου που προσωπικά στηρίζει με τον αγώνα του και τις πρωτοβουλίες του για τις σχετικές χορηγίες.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα του Δήμου Πεντέλης έχει αναλάβει να υλοποιήσει μια ομάδα εθελοντριών και με την ευγενική χορηγία  μεγάλων επιχειρήσεων θα εξυπηρετούνται οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η έδρα του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι στις κατασκηνώσεις της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης και θα μπορεί να προσφέρει καταναλωτικά αγαθά, είδη διατροφής, κατεψυγμένα προϊόντα, απορρυπαντικά κ.λ.π., δηλαδή τα είδη πρώτης ανάγκης που είναι περισσότερο χρήσιμα.

Η επιτροπή των εθελοντριών που έχει αναλάβει την συλλογή των προϊόντων, μεριμνά για την καλύτερη οργάνωση του παντοπωλείου σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των προϊόντων που θα διατεθούν στους δημότες.

«Στο χέρι μας είναι να μην αφήσουμε κανένα δίπλα μας να στερείται τα απαραίτητα, γιατί μαζί χτίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας. Μαζί, διότι παραμένουμε… Άνθρωποι…», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εμπνευστές αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας…

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.