Δήμος Πεντέλης: Απάντηση Στεργίου στο «Πρώτο Θέμα»

0
44

STERGIOY

Απάντηση Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου –Καψάλη σε δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα:

Αναφορικά με το ρεπορτάζ, το οποίο επικοινωνείτε στους αναγνώστες της ιστοσελίδα σας, με τίτλο «ΕΔΩΣΕ ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ» και το οποίο αναφέρεται στο πρόσωπο μου θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
Δίχως να γνωρίζετε το σύνολο των πραγματικών και νομικών περιστατικών που συνθέτουν την πραγματικότητα της εν λόγω υπόθεσης, καθόσον μέχρι στιγμής δεν έχετε έλθει σε επικοινωνία με εμένα προσωπικά, προέβητε αβασάνιστα στην δημοσίευση του εν λόγω θέματος και διαπομπεύετε με τον τρόπο αυτό το πρόσωπο μου και το όνομα μου, αμαυρώνετε την τιμή και την υπόληψη μου, καταλύοντας συνάμα τους θεσμούς της Δημοκρατίας, του οποίους κατά το πρώτον θα έπρεπε να υπηρετείτε.

Πέραν τούτων σας καθιστώ σαφές ότι μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον μου.

Σας γνωρίζω επίσης ότι η υπόθεση αυτή έχει μέχρι σήμερα κριθεί ήδη τέσσερις φορές και συγκεκριμένα από το ΑΣΕΠ, το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ, το ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜ/ΚΩΝ.
Το γεγονός ότι τόσο οι φορείς του Κράτους όσο οι Δικαστικές Αρχές, κατόπιν εξέτασης της υπόθεσης στην ουσία της, ήχθησαν τετράκις σε απόφαση αποφατική για τις αιτιάσεις της εγκαλούσας, αποδεικνύει αναντίρρητα ότι ουδέν αδίκημα έχω διαπράξει.

Άλλωστε η εισαγγελική διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών ουδόλως διαλαμβάνει στο κείμενο της το σύνολο των στοιχείων που τέθηκαν υπόψη του και από τα οποία προκύπτει αναμφίβολα ότι δεν έχω μετέλθει ποινικά κολάσιμων ενεργειών.

Σας γνωρίζω ότι τέτοιας φύσεως δημοσιεύματα δεν υπηρετούν προσηκόντως τους σκοπούς της ενημέρωσης και δεν παρέχουν άρτια πληροφόρηση στους αναγνώστες σας, καθόσον είναι αποσπασματικά και κατά παραγγελία.

Σε οιονδήποτε δε, στοχεύει με την καταχώρηση στο διαδίκτυο ή σε άλλα μέσα ενημέρωσης των πολιτών τέτοιας φύσεως δημοσιευμάτων που αποσκοπούν να αμαυρώσουν την τιμή και την υπόληψη μου επί τω τέλει της προκλήσεως πλήγματος στην προεκλογική εκστρατεία για την ανάδειξη μου ως Δημάρχου του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης, του απαντώ ότι κατά τον χρόνο της διοίκησής μου ο Δήμος μόνο δεινά δεν γνώρισε, ετηρήθη η αρχή της νομιμότητας και όχι της φαυλότητας και ότι για ακόμη μία φορά θα δώσω τη μάχη ανεπηρέαστος από όλα τούτα γιατί καθαρός ουρανός αστραπές ουδέποτε εφοβήθη.

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.