Δήμος Πεντέλης: Δωρεάν Εθελοντική Ενισχυτική Διδασκαλία

0
37

DHMOS PENTELHS (2)Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συντονιστική σύσκεψη του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη, με τους εθελοντές εκπαιδευτικούς, ενόψει της νέας σχολικής περιόδου, οι οποίοι θα καλύψουν το πρόγραμμα «Δωρεάν Εθελοντική Ενισχυτική Διδασκαλία» για μαθητές του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου του Δήμου.

Η σύσκεψη έγινε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 17.30 στο Δημαρχείο και παρευρέθηκαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μούστρης Παναγιώτης, η θεματική Αντιδήμαρχος κ. Μπούσουλα Άντα, οι τοπικοί Αντιδήμαρχοι των Δημοτικών Κοινοτήτων  Μελισσίων & Πεντέλης κ.κ. Μπούρας Βασίλης και Κοντουλάκος Λευτέρης, οι  Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α΄ βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης κ.κ. Τσουχνικάς Ηλίας  και Φουφρής Χρήστος.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους Εθελοντές Εκπαιδευτικούς οι οποίοι συνέβαλαν αποτελεσματικά στην λειτουργία του προγράμματος την προηγούμενη σχολική χρονιά και συνεχίζουν την προσφορά τους και την τρέχουσα περίοδο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη βασική σχεδίαση του προγράμματος και στον τρόπο υλοποίησής του.

Απώτερος σκοπός της δράσης αυτής είναι, να καλύπτονται ενισχυτικά οι εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών με αξιοπρεπείς όρους, ώστε να υπάρχει ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία.

Η επόμενη συνάντηση προγραμματίστηκε για τη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και ώρα 18.00.

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.