Δήμος Πεντέλης: Τέλος στα «βεγγαλικά» Γραφάκου…

0
32

Δελτίο Τύπου

Στα «βεγγαλικά», της συνέντευξης του κ. Γραφάκου, που εκτόξευσε για τους δικούς του λόγους δηλώνουμε ότι, θα είναι καλύτερα γι’ αυτόν να τεκμηριώσει απαντήσεις επί των σε εξέλιξη ευρισκομένων δικαστικών διοικητικών ερευνών που αφορούν:

 Α. Στις ακάλυπτες επιταγές των καθηγητών του Πολιτιστικού Κέντρου. Σχετικό η από 1-9-2011 κλήση του Αστυνομικού Τμήματος Μελισσίων.

Β. Στις  κατηγορίες για διακίνηση ιδιοχείρως χρημάτων χωρίς παραστατικά   Σχετικό η από 25-8-2011 εντολή διενέργειας ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών.

Γ. Στη διακίνηση χρημάτων του Δήμου μέσω καταστάσεων και απλών υπογραφών Σχετικο η από 25-8-2011 εντολή διενέργειας ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών.

Δ. Τη μη απόδοση 300.000€ που παρέλαβε από την Γεν. Γρ. Αθλητισμού για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου Μελισσίων. Σχετικό το από 12-9-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ε. Τα εξώδικα των 8 από 11 μελών του Δ.Σ  της ΑΜΝΕΠ  Α.Ε., για τη φερόμενη συμμετοχή τους στο Δ.Σ της ΑΜΝΕΠ Α.Ε.

Επίσης και σε  ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ που σύντομα θα αντιληφθεί αν δεν τα  ξέρει.

Όσον αφορά το ποιος είναι αλήτης, τα ίχνη της ζωής των ανθρώπων μαρτυρούν και την ποιότητα τους.  Για τα λοιπά θα τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.