Δήμος Φυλής: Εγκρίθηκε η κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων στη Δροσούπολη

0
98

Την ένταξη του έργου µε τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ Υ∆ΑΤΩΝ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ» στο Πρόγραμµα «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ Ι», υπέγραψε χθες ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης. Το έργο, αξίας 3.100.000€, αφορά την κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων στις οδούς Αλιάκμονος και Θεσσαλίας, στην περιοχή «Δροσούπολη», του Δήμου Φυλής.

Σύμφωνα με την ΑΔΑ: ΨΤΡΔ465ΧΘ7-030, της 30ης Μαΐου 2019 και με αριθ. Πρωτ.: 41408, ο Υπουργός αποφάσισε:
«Την ένταξη του έργου µε τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ» στον Άξονα Προτεραιότητας «Υποδοµές αντιπλημμυρικής προστασίας και αποκατάστασης ζηµιών από φυσικές καταστροφές», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης VI, του Προγράμματος «ΦΙΛΟ∆ΗΜΟΣ Ι». Η χρηματοδότηση του έργου πραγματοποιείται µέσω επενδυτικού δανείου που χορηγείται από το Ταµείο Παρακαταθηκών και ∆ανείων, συνομολογείται µε δανειακή σύµβαση μεταξύ του Δικαιούχου [3] (φορέας πρότασης) και του Ταµείου Παρακαταθηκών και Δανείων και αποπληρώνεται από πόρους του Προγράμματος ∆ηµοσίων Επενδύσεων (Π∆Ε) του Υπουργείου Εσωτερικών».

Γίνεται σαφές πως με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου θα δοθεί οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί την περιοχή και υλοποιείται ένα πάγιο αίτημα των δημοτών.

Η έγκριση του έργου αποτελεί, επίσης, δικαίωση του Δημάρχου Χρήστου Παππού και αίρει κάθε αμφιβολία σε όλους όσοι είχαν βιαστεί να χαρακτηρίσουν την εξαγγελία του έργου ως… προεκλογική…

Όλη η απόφαση  ΕΔΩ

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.