Δήμος Φυλής: Επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου η Ζωή Αρβανιτάκη

0
86
Χρήστος Παππούς, Ζωή Αρβανιτάκη, Κώστας Παπαϊωάννου και Φωτεινή Γιαννοπούλου

Η Ζωή Αρβανιτάκη, ως αναμενόταν, θα συνεχίσει να είναι και για το δεύτερο ήμισυ της δημοτικής περιόδου που λήγει την 31-08-2019, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής.

Η κα Αρβανιτάκη επανεξελέγη Πρόεδρος το πρωί της Κυριακής 5 Μαρτίου 2017 από το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από πρόταση του Δημάρχου Χρήστου Παππού.

Αντιπρόεδρος παραμένει ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Παπαϊωάννου και Γραμματέας η Φωτεινή Γιαννοπούλου, που επίσης επανεξελέγησαν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου είναι, με βάση το Σχέδιο «Καλλικράτης», διαπαραταξιακό, δηλαδή ο/η Πρόεδρος προέρχεται από την παράταξη της πλειοψηφίας, εν προκειμένω, την «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», που ηγείται ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο/η Αντιπρόεδρος από τη μείζονα αντιπολίτευση «ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» που ηγείται ο Δημήτρης Μπουραΐμης και ο/η Γραμματέας από την ελάσσονα αντιπολίτευση «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» που ηγείται Ο Σάββας Σάββας.

Συγκροτήθηκαν η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Μετά την εκλογή Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκροτήθηκαν, επίσης, τα δύο κρίσιμα συλλογικά όργανα του Δήμου, δηλαδή η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Η θητεία τους αφορά στο δεύτερο ήμισυ της παρούσας δημοτικής περιόδου και λήγει την 31-08-2019, όπως άλλωστε του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής (από την πλειοψηφία) ορίστηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Μπρέμπος, Δημήτρης Καμπόλης, Μιχάλης Οικονομάκης, Γιάννης Κρεμύδας και Γιώργος Αντωνόπουλος και από τη μειοψηφία οι Σάββας Σάββας, Δημήτρης Τσιουμπρής και Γιώργος Αβράμης.

Σημειώνεται πως το σύνολο των μελών της Οικονομικής Επιτροπής ανέρχεται σε 9, συμπεριλαμβανομένου του Δημάρχου, Χρήστου Παππού.

Τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ορίστηκαν, από την πλειοψηφία, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δαυίδ Μαύρος, Γιάννης Μαυροειδάκος, Θανάσης Σχίζας, Μαρίνος Σαρλάς και Νίκος Χατζητρακόσιας κι από τη μειοψηφία οι Δημήτρης Μπουραΐμης, Χρυσούλα Κουράση και Κώστας Λουμιώτης.

Η Επιτροπή αποτελείται, επίσης, από 9 μέλη, συμπεριλαμβανομένου του Δημάρχου.

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.