Δήμος Φυλής: Ζέστανε τις καρδιές μοναχικών ανθρώπων μελών των ΚΑΠΗ και απόρων…

0
154

«Για άλλη μια φορά αξιωθήκαμε-μετά από αρκετές δυσκολίες είναι αλήθεια-να πραγματοποιήσουμε αυτό το αντάμωμα, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, εις ανάμνηση του χαρμόσυνου θαύματος της γέννησης του Χριστού μας», τόνισε στον χαιρετισμό της η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Τζένη Μπάρα, στο «Γεύμα Αγάπης» του Δήμου Φυλής, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016.

Του Φάνη Κυριόπουλου

Η εορταστική, αυτή, εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, τέτοιο καιρό, με πρωτοβουλία της Κας Μπάρα και είναι στο πνεύμα των Εορτών των Χριστουγέννων, χαρακτηρίζεται ως μια μέρα αγάπης και προσφοράς, με σκοπό την ψυχική ανάταση απόρων, ηλικιωμένων και μοναχικών ανθρώπων, που στερούνται την «ζεστασιά» της οικογένειας τις Άγιες αυτές ημέρες που διανύουμε…

Σε ότι αφορά τις «δυσκολίες ένεκα της περιρρέουσας κατάστασης που επικρατεί», η Κα Μπάρα άφησε αιχμές για «νοοτροπίες» και «μικροπολιτικές κάποιων, ασύμβατες με το πνεύμα των Χριστουγέννων»…

Ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Εσόδων και Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρη Καμπόλη για την καθοριστική συμβολή του στην πραγματοποίηση τους Γεύματος Αγάπης, καθώς όπως τόνισε, ο Αντιδήμαρχος συνέβαλε οικονομικά σε μεγάλο ποσοστό.

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά και δημόσια, τον συνάδελφό μου Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καμπόλη, για το σθένος που επέδειξε, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή», τόνισε η κα Μπάρα, η οποία ευχαρίστησε, επίσης και τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, που παραβρέθηκε στο «Γεύμα Αγάπης» προσκεκλημένος του Δημήτρη Καμπόλη. «Οι πράξεις του για τον Δήμο μας εμφορούνται από ανθρωπισμό, αλληλεγγύη και ανιδιοτέλεια», είπε η κα Μπάρα αναφερόμενη στον κ. Μαρτίνο.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό της η Αναπληρώτρια Δήμαρχος ευχήθηκε  «το θαύμα των Χριστουγέννων να μαλακώσει τις σκληρές καρδιές και εκείνων, που αυτές της Άγιες μέρες, δεν έχουν κατανοήσει ότι, η ζωή όλων μας είναι ενίοτε και σύντομη και απρόβλεπτη».

Τις ευχές του Δημάρχου Χρήστου Παππού, μετέφερε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης, διαβεβαιώνοντας τους παρευρισκόμενους ότι τόσο ο Δήμαρχος, Χρήστος Παππούς, όσο και ο ίδιος θα είναι πάντα δίπλα τους, όπως και η Κοινωνική Πρόνοια με την κα Μπάρα.

Ο κ. Καμπόλης ευχαρίστησε «από καρδιάς» τον κ. Μαρτίνο για τη διαρκή προσφορά του, συνολικά, στον Δήμο Φυλής. «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, μέσα από την ψυχή μου, τον Θανάση Μαρτίνο, ο οποίος είναι πάντα κοντά στον Καλλικρατικό Δήμο Φυλής, κι αυτό δεν το λένε τα λόγια μου, το λένε οι πράξεις του», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος και απευθυνόμενος στον κ. Μαρτίνο είπε: «Φίλε Θανάση, κουμπάρε, σε ευχαριστούμε για ότι έχεις κάνει γι’ αυτόν τον τόπο».

Τις ευχαριστίες των μελών των ΚΑΠΗ για το «Γεύμα Αγάπης» μετέφερε ο πρόεδρος των μελών των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων, Γιάννης Μάρκου. «Ευχαριστούμε τον κ. Δήμαρχο, την κα Μπάρα η οποία διοργανώνει το Γεύμα Αγάπης και τον κ. Καμπόλη ο οποίος πάντοτε βρίσκεται δίπλα στα ΚΑΠΗ και ότι του ζητήσουμε το έχουμε», υπογράμμισε ο κ. Μάρκου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, με τις μελωδίες τους, οι σπουδαστές του πρώτου έτους του Τμήματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Φυλής, με την επίβλεψη του καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής, Δαυίδ Παπαδόπουλου.

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν υπό τους ήχους της ζωντανής ορχήστρας και την γνωστή και μη εξαιρετέα φωνή του Σπύρου Μπρέμπου…

Δημήτρης Καμπόλης – Θανάσης Μαρτίνος

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.