Δημήτρης Μπουραΐμης: Η τρόικα των Άνω Λιοσίων έχει ονοματεπώνυμο!

5
131

1-1 IMG_0206

Σε πανηγυρικό κλίμα η παρουσίαση των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» του υποψήφιου Δήμαρχου Φυλής Δημήτρη Μπουραΐμη, στο «παλατάκι» της Ζωφριάς… «Βομβαρδισμός» τριπόντων από τον Δήμαρχο στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ… Πέρα από κάθε προσδοκία η συμμετοχή των δημοτών στη συγκέντρωση που θύμισε «ημέρες Παπαδήμα»…

FANIS NEW 500Του Φάνη Κυριόπουλου

Με βασικά συνθήματα «Μαζί Συνεχίζουμε» και «Σίγουρα Βήματα», την Τρίτη 29 Απριλίου 2014, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Ζωφριάς, έγινε η εναρκτήρια ομιλία του Δημήτρη Μπουραΐμη και η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «Δύναμη Συμμετοχής».

Καταστροφείς του τόπου χαρακτήρισε ο Δήμαρχος την «τρόικα των Άνω Λιοσίων» που «αποτελείται από τον Χρήστο Παππού, τον Δημήτρη Καμπόλη, την Περισοράτη – Αρβανιτάκη», όπως ο ίδιος ανέφερε και πρόσθεσε πως «σημαντικό ρόλο, σημαντικότατο ρόλο έπαιξε και δυστυχώς παίζει η Γεωργία Μιχάκη»…

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Σήμερα δίνετε ένα καθαρό, ένα σαφές, ένα εκκωφαντικό μήνυμα. Σήμερα εδώ εσείς δίνετε την εντολή τιμής, την εντολή καθήκοντος, την εντολή συνέχειας για το έργο που αναλάβαμε μαζί πριν τρία χρόνια.

Οι αριθμοί είναι αριθμοί και τα χρέη, δυστυχώς είναι χρέη. Τα χρέη του Δήμου Άνω Λιοσίων που αναλάβαμε ήταν 300 εκατ. ευρώ. Τόσο τα καταφέραμε μετά από πολλές μειώσεις. Αυτό σημαίνει πως κάθε οικογένεια στα Άνω Λιόσια χρωστούσε 30 χιλ. ευρώ.

Αυτό απείλησε την ενότητα του νέου Δήμου. Με τη δική σας υποστήριξη, την δική σας εμπιστοσύνη και την δική σας βοήθεια μπορέσαμε να βρούμε λύσεις και να κρατήσουμε τον Δήμο ενωμένο και ισχυρή την κοινωνία…

…Κάποιοι έχουν ευθύνη για την κακοδιαχείριση και τα ατελείωτα χρέη, τα ρουσφέτια, τους εκβιασμούς την διαφθορά και τις σπατάλες. Πρέπει να ξέρετε ότι πολλά από αυτά, όπως για παράδειγμα οι εκβιασμοί, συνεχίζονται και σήμερα.

Όλοι γνωρίζουμε το ρόλο της τρόικα στην Ελλάδα. Δυστυχώς μια τέτοια τρόικα είχαμε κι εμείς εδώ. Μόνο που αυτοί δεν ήταν ξένοι αλλά ντόπιοι. Η τρόικα των Άνω Λιοσίων είναι υπεύθυνη για τα χρέη, τον εξευτελισμό της πόλης μας και τον διασυρμό του ονόματός μας. Εμείς ζήσαμε εδώ την τρόικα στο πετσί μας πριν τη ζήσουν άλλοι. Τα ονόματά τους τα ξέρετε. Όλοι έχουν ονοματεπώνυμο. Οι καταστροφείς της περιοχής έχουν ονοματεπώνυμο.

Η Τρόικα αποτελείται από τον Χρήστο Παππού, τον Δημήτρη Καμπόλη και την Περισοράτη – Αρβανιτάκη. Σημαντικό ρόλο, σημαντικότατο ρόλο θα έλεγα, έπαιξε και δυστυχώς παίζει η Γεωργία Μιχάκη.

Όμως είναι κάτι περισσότερο από θράσος αυτό που χαρακτηρίζει την τρόικα που κατέστρεψε την πόλη, που μας καταχρέωσε και έδωσε το δικαίωμα σε όλη την Ελλάδα να αποκαλεί τον Δήμο Άνω Λιοσίων «μπαταχτσήδες». Αφού τελείωσε το ραδιόφωνο, αφού τελείωσε τη Μυρσίνη, αυτοί οι άνθρωποι, με περίσσιο θράσος, ζητούν να αναλάβουν ξανά τις τύχες της πόλης στα χέρια τους.

Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό που ζητούν δεν είναι οι τύχες της πόλης και εδώ θα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, εδώ πρέπει να κοιταζόμαστε στα μάτια, και να έχουμε το θάρρος να κοιταζόμαστε στα μάτια και να είμαστε όρθιοι, καθαροί και διαφανείς. Αυτοί, λοιπόν, οι άνθρωποι, δεν ζητούν τις τύχες της πόλης αλλά το ταμείο της πόλης. Βέβαια με πάρα πολλούς παρατρεχάμενους που τους ξέρετε όλους και ευτυχώς δεν υπάρχουν εδώ μέσα.

Αν ο νόμος επέτρεπε να χωρίσουμε την ευθύνη της Δημαρχίας από την ευθύνη του Ταμείου, να είστε σίγουροι ότι ούτε για μια στιγμή δεν θα διεκδικούσαν τη Δημαρχία. Δεν τους ενδιαφέρει ο τόπος τους. Τους ενδιαφέρει πως θα μοιράσουν τα λεφτά μεταξύ τους. Και επειδή η απληστία είναι κακός σύμβουλος – είναι όπως γνωρίζετε μια από τις εφτά αμαρτίες – για να κερδίσουν όλο και περισσότερα, έπαιρναν όλο και περισσότερα δάνεια και φυσικά αυτά τα λεφτά δεν έφταναν ποτέ στην πόλη…

… Και δάνειο είναι, όταν για παράδειγμα δεν πληρώνεις την εφορία, ουσιαστικά καταδικάζεις και την μεταφέρεις την υποχρέωση αυτή στις επόμενες γενιές.

Και δάνειο είναι – γιατί είναι και πονηρούληδες οι τύποι αυτοί – όταν εκχωρείς στην τράπεζα υποχρεώσεις εργολάβων που ενδεχομένως να τις έχουν ξαναπληρώσει.

… Εάν θέλουμε να μιλάμε για έργα θα πρέπει να σεβόμαστε την διοίκηση του κ. Παπαδήμα που μας κάνει την τιμή να βρίσκεται εδώ.

Εμείς σήμερα, βρισκόμαστε εδώ, σε ένα μεγάλο έργο αυτής της διοίκησης… Η ανάπτυξη αυτού του τόπου ήρθε πριν το 2007…

…Λίγο πιο πέρα από εδώ χτίζεται ο μεγαλύτερος παιδικός σταθμός στην Ελλάδα και ενδεχομένως στην Ευρώπη.

… Αυτή η μάχη είναι η τελευταία ανάσα του θηρίου και σ’ αυτήν κρίνεται αν θα ηττηθεί το παρελθόν και αν θα νικήσει το μέλλον και αν θα μπορούμε εμείς να υπάρξουμε. Η τρόικα παίζει το τελευταίο της χαρτί. Συκοφαντεί, παραπληροφορεί, επιτίθεται, εκβιάζει…

Εγώ, βέβαια, δεν θα πω «τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες», που είχε πει ένας μεγάλος πολιτικός αλλά θα πω μη φοβάστε τους θρασύδειλους. Απέναντι σε αυτήν την μάταιη προσπάθειά τους, παραμένουμε ψύχραιμοι.

Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον δημότη που έχει επιλέξει να ζει σε αυτήν την πόλη. Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας γιατί μας έχει δοθεί η δυνατότητα να συντηρούμε έργα. Μας έχει δοθεί η δυνατότητα να έχουμε υποδομές και μας έχει δοθεί η δυνατότητα να ασχοληθούμε, την επόμενη πενταετία με τον καθένα δημότη ξεχωριστά…

… Εδώ σε αυτόν τον τόπο, όχι μόνο μας αξίζουν τα καλύτερα και μπορούμε να είμαστε πρώτοι, μπορούμε να είμαστε σύμβολο αλλά μπορούμε ακόμα να είμαστε το σύμβολο της αναγέννησης του έθνους και μπορεί από εδώ να αλλάξει η Ελλάδα. Το πιστεύω και ξέρω ότι το πιστεύετε και εσείς.

Η τρόικα του Χρήστου Παππού θέλει να μας ξαναφέρει τον Χειμώνα των χρεών και όλοι μας γνωρίζουμε ότι περάσαμε τέτοιους δύσκολους Χειμώνες. Θέλουν να μας οδηγήσουν σε έναν χειμώνα πέντε χρόνων χωρίς… θέρμανση.

Εμείς απαντάμε ότι αυτός ο Χειμώνας είναι πίσω μας και ότι μπροστά μας έχουμε την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Και είναι σημειολογικό ότι αυτές οι εκλογές, για πρώτη φορά στα χρονικά της Αυτοδιοίκησης γίνονται την Άνοιξη και μετά θα έρθει το Καλοκαίρι…

Οι συνεργάτες μου που θα δείτε σε λίγο είναι άνθρωποι οι οποίοι ζουν εδώ, είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, είναι οι άνθρωποί σας που θα είναι δίπλα σας σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, αφού μας εμπιστευτείτε την διοίκηση του Δήμου…

«Τα Άνω Λιόσια, το Ζεφύρι και η Φυλή, είναι το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον μας. Εδώ είναι η ζωή μας, εδώ είναι το σπίτι μας. Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί με το ψηφοδέλτιο της νίκης, με άξιους συνεργάτες που πότισαν τη γη μας με τον ιδρώτα της εργασίας τους, να προχωρήσουμε. Τίμια, υπερήφανα, αψεγάδιαστα. Με τις δικές μας δυνάμεις κι όχι με δανεικά που θα πληρώσουν τα παιδιά και τα παιδιά των παιδιών μας. Προχωράμε όλοι μαζί, Αποφασίζουμε, ψηφίζουμε και κερδίζουμε το μέλλον», κατέληξε ο Δήμαρχος, μετά την παρουσίαση των υποψηφίων.

2 IMG_0122

3 IMG_0180

4 IMG_0083

5 IMG_0121

6 IMG_0113

7 IMG_0086

8 IMG_0099

9 IMG_0100

10 IMG_0105

11 IMG_0098

12 IMG_0109

13 IMG_0112

14 IMG_0096

15 IMG_0120

15-1 IMG_0068

15-1DSC_0073

1 IMG_0169

17 IMG_0175

18 IMG_0200

0287

0287-1 DSC_0220

19 IMG_0078

IMG_0051

IMG_0052

IMG_0053

IMG_0054

IMG_0056

IMG_0059

IMG_0063

IMG_0305

 

 

 

Σχόλια Facebook

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Οταν το κατεστημένο καταρρέει, το μονο που του απομένει ειναι οι ύβρεις και οι ΛΑΚΕΔΕΣ ( ένστολοι μισθοφόροι). Καμία αναφορά ουτε σε ενα έργο παρά μόνον στείρα πολιτική, κατηφια στο πρωσοπο του ομιλούντος και ύβρεις. Πούλμαν απο Μενιδι, Μέγαρα και Ελευσίνα και επίταξη με το έτσι θελω των υπαλλήλων. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο SAMUEL GOLDWYN » Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ».

  • Καλά κύριε Κώστα, τους δημότες της πόλης όπου ζείτε δεν τους αναγνωρίζετε στις φωτογραφίες; Ή μήπως ζείτε αλλού;;; Σε ότι αφορά τους εργαζόμενους, μην κόπτεσθε! Άλλοι τους «οδηγούσαν» εν πομπή σε προηγούμενες προεκλογικές ομιλίες!!! Εσείς που ήσασταν τότε;;;

 2. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΙΛΙΑ.

  -Οι αριθμοί είναι αριθμοί και τα χρέη, δυστυχώς είναι χρέη. Τα χρέη του Δήμου Άνω Λιοσίων που αναλάβαμε ήταν 300 εκατ. ευρώ. Τόσο τα καταφέραμε μετά από πολλές μειώσεις. Αυτό σημαίνει πως κάθε οικογένεια στα Άνω Λιόσια χρωστούσε 30 χιλ. ευρώ.

  -ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟ ΤΑ ΦΤΑΣΑΤΕ;
  Ε! ΛΙΓΟ Η ΗΛΙΚΙΑ, ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΕΙΨΑΤΕ.

  -Αυτό απείλησε την ενότητα του νέου Δήμου. Με τη δική σας υποστήριξη, την δική σας εμπιστοσύνη και την δική σας βοήθεια μπορέσαμε να βρούμε λύσεις και να κρατήσουμε τον Δήμο ενωμένο και ισχυρή την κοινωνία…

  -ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ….
  ‘ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ.
  ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΗΔΕΙΕΣ;

  -Κάποιοι έχουν ευθύνη για την κακοδιαχείριση και τα ατελείωτα χρέη, τα ρουσφέτια, τους εκβιασμούς την διαφθορά και τις σπατάλες.

  -ΧΑΧΑΧΑ ΣΥΜΦΩΝΩ!
  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΣΙ;
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ, Η ΔΗΘΕΝ ΒΟΗΘΗΜΑ;

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΛΚΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ.
  ΕΙΧΑΤΕ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ;
  ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΛΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ;

  ΕΙΠΑΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
  ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ, ΟΧΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ.
  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΥΞΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ;

  ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΣΩΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΟΛΟΓΙΑ, ΕΚΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
  ΒΑΖΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ;
  ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ;
  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΡΓΑ…….ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΥΕΙ;;;;;;;;;;;

  -Πρέπει να ξέρετε ότι πολλά από αυτά, όπως για παράδειγμα οι εκβιασμοί, συνεχίζονται και σήμερα.

  -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ.

  -Η τρόικα του Χρήστου Παππού θέλει να μας ξαναφέρει τον Χειμώνα των χρεών και όλοι μας γνωρίζουμε ότι περάσαμε τέτοιους δύσκολους Χειμώνες. Θέλουν να μας οδηγήσουν σε έναν χειμώνα πέντε χρόνων χωρίς… θέρμανση.

  -ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..
  ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ;

  -Οι καταστροφείς της περιοχής έχουν ονοματεπώνυμο.
  Η Τρόικα αποτελείται από τον Χρήστο Παππού, τον Δημήτρη Καμπόλη και την Περισοράτη – Αρβανιτάκη.
  Όμως είναι κάτι περισσότερο από θράσος αυτό που χαρακτηρίζει την τρόικα που κατέστρεψε την πόλη, που μας καταχρέωσε και έδωσε το δικαίωμα σε όλη την Ελλάδα να αποκαλεί τον Δήμο Άνω Λιοσίων «μπαταχτσήδες». Αφού τελείωσε το ραδιόφωνο, αφού τελείωσε τη Μυρσίνη, αυτοί οι άνθρωποι, με περίσσιο θράσος, ζητούν να αναλάβουν ξανά τις τύχες της πόλης στα χέρια τους.

  -ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.
  ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΟΤΙ Η ΤΡΩΙΚΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.
  ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ!

  -Τα Άνω Λιόσια, το Ζεφύρι και η Φυλή, είναι το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον μας.

  – ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ!
  ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ!

  -Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί με το ψηφοδέλτιο της νίκης, με άξιους συνεργάτες που πότισαν τη γη μας με τον ιδρώτα της εργασίας τους, να προχωρήσουμε. Τίμια, υπερήφανα, αψεγάδιαστα.

  -ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ (ΤΙΜΙΟΣ) ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ.

  -Με τις δικές μας δυνάμεις κι όχι με δανεικά που θα πληρώσουν τα παιδιά και τα παιδιά των παιδιών μας.

  -ΑΛΗΘΕΙΑ;
  ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;
  ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ;

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

 3. Παράλληλα θα ήθελα να βάλεις και καμία φωτογραφία
  Απο τις εξέδρες μήπως και μπορέσω και διακρίνω κανέναν συντοπίτη μας!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.