ΔΗΜ.Τ.Ο. Φυλής: Αναληθή τα περί στήριξης υποψηφίας Δημάρχου

0
57

N.D-LOGO

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΦΥΛΗΣ

Μετά από πρόσφατο δημοσίευμα τοπικού ηλεκτρονικού τύπου για δήθεν στήριξη συγκεκριμένης υποψηφιότητας από τη Νέα Δημοκρατία, θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας αλλά και τους δημότες των Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει ξεκινήσει καμία διαδικασία στήριξης υποψηφίου Δημάρχου για το Δήμο Φυλής στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με το καταστατικό της, οφείλει να λάβει υπ΄ όψιν της  τις απόψεις των Τοπικών και Νομαρχιακών Επιτροπών.

Η επίσημη δήλωση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος λέει πως «η Ν.Δ. στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές δεν πρόκειται να δώσει ούτε χρίσματα ούτε στηρίξεις στις τοπικές κοινωνίες».

Εμείς πιστεύουμε πως οι πολίτες έχουν και γνώμη και γνώση για τον υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξουν το Μάιο του 2014. Σήμερα δεν υπάρχουν οι κομματικές ταυτότητες του παρελθόντος άρα τα χρίσματα δεν έχουν κανένα νόημα.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Φυλής θα συνεχίσει την προσπάθειά της για να αλλάξει τις όποιες τακτικές  μπορούν να σταθούν εμπόδιο στις αποφάσεις των δημοτών μας και την  ανάπτυξη του Δήμου μας.

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.