Δικαιώθηκαν οι Σχολικοί Φύλακες του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος

0
58

ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁ ÊÁÉ ÐÏÑÅÉÁ ÁÐÏ Ó×ÏËÉÊÏÕÓ ÖÕËÁÊÅÓ

Εκδικάστηκε τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου – και εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών, η αίτηση των Σχολικών Φυλάκων, για έκδοση Προσωρινής Διαταγής για την επανατοποθέτησή τους στα σχολεία του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, με τον Δήμαρχο της πόλης, Άρη Βασιλόπουλο, να εκδίδει, άμεσα, απόφαση συνομολόγησης της ανωτέρω Αίτησης των σε «διαθεσιμότητα» Σχολικών Φυλάκων.

«Η Δημοτική Αρχή στο σύνολό της κι ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, Άρης Βασιλόπουλος, συμπαρίστανται στο δίκαιο αγώνα των απολυθέντων Σχολικών Φυλάκων που φροντίζουν για τη σωματική ακεραιότητα μαθητών και εκπαιδευτικών, προστατεύουν τα σχολικά κτίρια από φθορές και κλοπές μετά το πέρας του ωραρίου των μαθημάτων (που επιφέρουν τεράστιο οικονομικό κόστος στον Δήμο, μεγαλύτερο πολλές φορές από την ετήσια δαπάνη της μισθοδοσίας τους), βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Ο Δήμαρχος, έχοντας αναδείξει την παιδεία ως έναν από τους βασικούς πυλώνες της πολιτικής της νέας Δημοτικής Αρχής, προχώρησε στην έκδοση της υπ’ αριθ. 336/15800/15-9-2014 απόφασής του με την οποία έδωσε την εντολή στους νομικούς συμβούλους του Δήμου να συνομολογήσουν την ανωτέρω Αίτηση των Σχολικών Φυλάκων, ώστε να καταστεί δυνατή η δικαστική δικαίωσή τους» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

http://www.airetos.gr/default.aspx?pageid=13543#sthash.J7DvmNiJ.dpuf

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.