Δρ. Νίκος Κατσαρός: Αδίστακτοι εγκληματίες αυτοί που μας ψεκάζουν

2
655

Είναι πολύ αποκαλυπτική η πρόσφατη συντριβή αεροσκάφους σε αμερικανική ναυτική βάση των ΗΠΑ, στο Point Mugu της Santa Monica, που αναμφισβήτητα μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς.


Για μια ακόμα φορά επανερχόμαστε στο θέμα των αεροψεκασμών (chemtrails) από αεροπλάνα αγνώστων(;) στοιχείων και προέλευσης! Για μια ακόμα φορά επανερχόμαστε σε ένα θέμα που φαίνεται να μην έχει αρχή και τέλος. Ένα «θέμα» που «βλέπουμε» όλοι οι Έλληνες, εκτός των κυβερνώντων και άλλων «ειδικών»… Ένα θέμα για το οποίο μας δίνεται το δικαίωμα να σκεπτόμαστε πως «η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός αλλά ενοχή»…

Επιμέλεια: Φάνης Κυριόπουλος – Ανένταχτος

«Όλοι μας έχουμε παρατηρήσει, με ηλιοφάνεια, αεροπλάνα να πετούν και να αφήνουν ένα λευκό «χνάρι» που απλώνεται και καλύπτει τον ουρανό αλλά κανείς «υπεύθυνος» δεν φαίνεται να γνωρίζει το… παραμικρό… Μέχρι σήμερα καμία κυβέρνηση δεν έχει επίσημα παραδεχτεί την ύπαρξη των αεροπλάνων αυτών που εκπέμπουν τις χημικές ουρές και όλοι δηλώνουν άγνοια για αυτά τα αεροπλάνα που πετούν χωρίς διακριτικά, έχουν λευκό χρώμα, και κανείς δεν γνωρίζει από πού απογειώνονται και πού προσγειώνονται!», είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο μας… (Βλέπε παραπομπή άρθρου)

Για μια ακόμα φορά, ένας διακεκριμένος ειδικός επιστήμονας, ο Δρ. Νίκος Κατσαρός, συνεργάτης στο «Δημόκριτο» τέσσερις φορές πρόεδρος της Ενωσης Ελλή­νων Χημικών, π. Γραμματέας Ερευνας και Τεχνολογί­ας και π. Πρόεδρος του ΕΦΕΤ μιλώντας για το αεροπλάνο με ψεκαστικά που κατέπεσε στις ΗΠΑ τόνισε τα ακόλουθα:

Συνεχιζονται οι πολύ σημαντικές, κυριολεκτικά συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους χημικούς αεροψεκασμούς που γίνονται από αγνώστων στοιχείων και μυστηριώδους προέλευσης αεροπλάνα. Χημικούς αεροψεκασμούς που ανησυχούν όχι μόνο τους Ελληνες αλλά και άλλους λαούς που τους υφίστα­νται.
Και είναι πολύ αποκαλυπτική η πρόσφατη συντρι­βή αεροσκάφους σε αμερικανική ναυτική βάση των Η­ΠΑ, στο Point Mugu της Santa Monica, που αναμφισβή­τητα μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς, τα οποία εί­ναι άγνωστης σύνθεσης και πιστεύεται ότι στοχεύουν τους ανθρώπους των περιοχών που ψεκάζονται, με σκοπό να επηρεάσουν το νευρικό τους σύστημα, την ψυχολογία τους και γενικά την υγεία τους.
Το ότι δίπλα στο καταστραφέν αεροσκάφος, που κατά την απογείωσή του γλίστρησε εκτός του αεροδιαδρό­μου και πήρε φωτιά, σχηματίστηκε μια «λίμνη» που έ­μοιαζε ασημένια και δεν κάηκε (άρα δεν περιείχε καύ­σιμα του φλεγόμενου αεροπλάνου), επιβεβαιώνει, ότι αυτό μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς, όπως ήδη ισχυρίζονται πολλοί ειδικοί.
Αλλά ποιοι κρύβονται πίσω από τους χημικούς αεροψεκασμούς που γίνονται τόσο συχνά και στην χώρα μας; Ασφαλώς κάποιοι αδίστακτοι εγκληματίες που πρέπει να στιγματισθούν. Και αυτό α­κριβώς κάνει η θαρραλέα και μαχητική εφημερίδα σας, που φωτίζει το σκοτάδι της άγνοιας των πολλών, απο­καλύπτοντας την επικίνδυνη εναέρια δράση όσων έ­χουν σαν στόχο τους τον ελληνικό λαό και όχι μόνο…
Βεβαίως, το αεροσκάφος που συνετρίβη ήταν αμερικα­νικό, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία που να θεμελιώνουν απόλυτα ότι πίσω από τους χημικούς αεροψεκασμούς κρύβονται οι Αμερικα­νοί. Θα αναφέρω, όμως, ότι οι ΗΠΑ έχουν συμπεριλά­βει στον προϋπολογισμό τους για την κλιματική αλλαγή 14,7 δισεκατομμύρια δολάρια και δεν αποκλείεται ένα ποσό από αυτά να διατίθεται για τους συγκεκριμένους αεροψεκασμούς με αεροπλάνα τους.
Και θέλω με την ευκαιρία αυτή να τονίσω, ότι καθήκον όλων μας είναι να αντιδράσουμε, ενημερώνοντας τους πάντες για την απειλή των χημικών αεροψεκασμών από αεροπλάνα άγνωστης ταυτότητας και προέ­λευσης και να ζητήσουμε από την ελληνική κυβέρνη­ση και τους διεθνείς οργανισμούς, πρωταρχικά δε α­πό την Ευρωπαϊκή Ενωση να ερευνήσουν το όλο θέ­μα, αποκαλύπτοντας υπεύθυνα ποιοι είναι αυτοί που μας ψεκάζουν με χημικά και γιατί.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ 31-5-2011 Σελ. 4


Παραπομπές

Ο ΤΥΠΟΣ – Μας «βομβαρδίζουν» με χημικές ουσίες!

 

Βίντεο

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.