Δωρεάν μαστογραφία & Τεστ «ΠΑΠ» για τις δημότισσες του Δήμου Φυλής

0
139
Συνεχίζει το έργο της αδιάλειπτης κοινωνικής συνεισφοράς, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των δημοτών, αφ’ ενός και αφ’ εταίρου εντείνει τις προσπάθειες προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής και στήριξης, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.

Στα πλαίσια των δράσεων της Υπηρεσίας και σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, δίνεται η ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες του Δήμου να συμμετέχουν στο «πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη κι έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας», λαμβάνοντας δωρεάν, προληπτικές, εξετάσεις μαστογραφίας και τεστ «Παπανικολάου», από την Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου.

Η σχετική ανακοίνωση και η πρόσκληση για συμμετοχή στο Πρόγραμμα:

Αγαπητές κυρίες,
Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος του «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ», μετά από την αποδοχή του αιτήματος του Δήμου Φυλής, ξεκινά πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη κι έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στο Δήμο Φυλής.
Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 ετών και άνω με Τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με Μαστογραφία.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στην ειδική αυτοκίνητη μονάδα που διαθέτει το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, η οποία βρίσκεται σταθμευμένη επί της οδού Αθηνών 31, στα Άνω Λιόσια.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (08:00 έως 14:00) με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής στο τηλ: 210 24 87 686 για να πραγματοποιήσουν το ραντεβού τους.
Οι εξετάσεις αυτές είναι ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΑΝΩΔΥΝΕΣ, ΕΓΚΥΡΕΣ και προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ. Την κάλυψη της δαπάνης για όλη τη διεξαγωγή του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου, ανέλαβε το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ» χάρις στην πλήρη χορηγία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ.
Πιστεύοντας ότι η συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε σύγκριση με άλλα προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου που έχουν πραγματοποιηθεί σε πλείστες Περιφερειακές Ενότητες και άλλους Δήμους της χώρας και προκειμένου να προγραμματίσουμε μία όσο το δυνατόν άρτια, από κάθε άποψη, προσφερόμενη υπηρεσία σας παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για τη θετική και άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ. του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας
Μιχαήλ Βροντάκης – Πρόεδρος
Για το Δήμο Φυλής
Εντεταλμένος Σχεδιασμού & Εφαρμογής Κοινωνικών Πολιτικών
Αντωνόπουλος Γεώργιος
Ο Δήμαρχος
Παππούς Χρήστος
Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.