Δωρεάν Τέστ Παπανικολάου – Εμβολιασμός ανασφάλιστων παιδιών

0
27

DHMOS HRAKLEIOYΜε την εθελοντική υποστήριξη γιατρών της πόλης μας ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής εξασφάλισε μια ακόμη παροχή υγείας, δωρεάν τέστ Παπανικολάου κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα. Επιπλέον επαναλαμβάνεται η 5η επανάληψη ψηλάφησης μαστού καθώς και ο εμβολιασμός ανασφάλιστων παιδιών σε συνεργασία με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

Η εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών των γιατρών της πόλης μας στα δημοτικά ιατρεία είναι εξαιρετικά σημαντική και άξια συγχαρητηρίων. Ο τομέας της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έχει απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τις ειδικότητες των ιατρών που έχουν τη θέληση και τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω των δημοτικών ιατρείων καθώς από την καθημερινή επαφή των υπηρεσιών με τους πολίτες διαπιστώνεται έντονη ανάγκη παροχής υπηρεσιών υγείας.

ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα θα πραγματοποιούνται δωρεάν test Παπανικολάου (test pap) – λήψη, εξέταση, αποτέλεσμα- από την ιατρό κυτταρολόγο Νίκη Π. Μάργαρη εθελοντικά. Η κυρία Μάργαρη, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στις δημότισσες, είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού που μπορείτε να κλείσετε στο τηλέφωνο 210 2794340.

5η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΨΗΛΑΦΗΣΗΣ ΜΑΣΤΟΥ

Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 στα δημοτικά ιατρεία του δήμου θα πραγματοποιηθεί η 5η επανάληψη δωρεάν ψηλάφησης μαστού από τον ογκολόγο Αθανάσιο Καραγιάννη. Η εξέταση – ψηλάφηση θα γίνει κατόπιν ραντεβού που μπορείτε να κλείσετε στο τηλέφωνο 210 2794340.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Κάθε δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα ο παιδίατρος Γιώργος Μπούγιος βλέπει ανασφάλιστα βρέφη και παιδιά. Ο κος Μπούγιος προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά. Θυμίζουμε ότι με την υποστήριξη του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής γίνονται εμβολιασμοί σε όλα τα ανασφάλιστα παιδιά.

Τα Δημοτικά Ιατρεία – Σταθμός Υγείας λειτουργούν στην υπόγεια διάβαση του σταθμού ΗΣΑΠ Ηρακλείου Αττικής.

Πληροφορίες – Ραντεβού Τηλ: 213 2000141  –  e-mail: iatreia@iraklio.gr

Δευτέρα ως Παρασκευή  08.00 – 15.00

Δράσεις που υλοποιούνται από το Τμήμα Υγείας 

 • Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Σύλλογο Εργαζομένων ΔΗΑ και με το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.
 • Εθελοντική Αιμοδοσία με τις Σχολές ΟΑΕΔ.
 • Προγράμματα Προληπτικού Ελέγχου στα σχολεία της πόλης μας σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής Ιατρικής του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού
 • Διοργάνωση Αντικαρκινικού Εράνου σε συνεργασία με την Πανελλήνια Αντικαρκινική Εταιρεία.
 • Συνεργασία με το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας Υγειών Πόλεων, οργανώνοντας προγράμματα προληπτικού ελέγχου (screening test)
 • Τα Δημοτικά Ιατρεία αποτελούν παράτημα της ΜΚΟ Αποστολή για την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για ανασφάλιστους πολίτες.
 • Οδοντιατρικός έλεγχος
 • Δωρεάν Test PAP – Δωρεάν ψηλάφηση μαστού
 • Συμβουλευτική ατόμου, ζεύγους και οικογένειας
 • Συμβουλευτική  και ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη χρόνιων πασχόντων
 • Διοργάνωση επιστημονικών ημερίδων, εκδηλώσεων
 • Παροχή Νοσηλευτικής φροντίδας

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας κάνει μεγάλες προσπάθειες να επανδρώσει τα Δημοτικά της Ιατρεία με Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, προκειμένου να εξυπηρετείται ο ολοένα και αυξανόμενος αριθμός των ανασφάλιστων συμπολιτών μας και γενικότερα των ευπαθών ομάδων του Δήμου μας.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε θερμά τους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων της πόλης μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας για να βοηθήσουν στο δύσκολο έργο μας.

Οι  ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών Μαρία Γαλακτοπούλου – Σπετσιώτη, στα τηλέφωνα 2132000121 και στο κινητό 6977687798 .

Ευχαριστούμε Θερμά.

Η Αντιδήμαρχος – Μαρία Γαλακτοπούλου – Σπετσιώτη

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.