Δωρεά φαγητού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου

0
61
Photo 1
O Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Βαγγέλης Αυγουλάς με την πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.) κα. Τάνια Ιακωβίδου και τις εθελόντριες του Ε.Κ.Κ.Α.

Δωρεά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Η πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.) κα. Τάνια Ιακωβίδου και οι εθελόντριες του Ε.Κ.Κ.Α. πραγματοποίησαν δωρεά μεγάλης ποσότητας μαγειρεμένου φαγητού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου, που περιελάμβανε ένα πλήρες γεύμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Την αντιπροσωπεία του Ε.Κ.Κ.Α. υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Βαγγέλης Αυγουλάς, ενώ η πρόεδρος και οι εθελόντριες του Ε.Κ.Κ.Α. είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις νέες εγκαταστάσεις των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ιλίου που συστεγάζονται στην οδό Ικάρου 28 και Κάλχου 64.

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου περιλαμβάνουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, τη Δομή Παροχής Συσσιτίου, την Τράπεζα Χρόνου, το Γραφείο Διαμεσολάβησης  και το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο.

Η πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.) κα. Τάνια Ιακωβίδου
Η πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.) κα. Τάνια Ιακωβίδου
Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.