Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Πεντέλης

0
32

AIMODOSIAΔελτίο Τύπου

Έλα κι εσύ μαζί μας στην 8η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ και Σώσε μια ΖΩΗ!

Η αιμοδοσία είναι προσφορά ΖΩΗΣ, είναι πράξη ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) Δημήτρης Αποστολάκος και η υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου μας κα Αγνή Ζώη, καλούμε όλους του ευαίσθητους κι ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας να λάβουν μέρος στην 8η αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης.

Χάρη στη δική σας εθελοντική συμβολή στις προηγούμενες αιμοδοσίες, ο Δήμος μας μπόρεσε να ανταποκριθεί σε όλους τους δημότες μας που ζήτησαν αίμα.

Το αίμα δεν παρασκευάζεται σε εργαστήρια. Προσφέρεται μόνο από υγειή άνθρωπο σε πάσχοντα συνάνθρωπο. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Και να θυμάστε ότι ο αιμοδότης παίρνει αίμα κατά προτεραιότητα, η αιμοδοσία είναι εντελώς ακίνδυνη και διαρκεί 5-10 λεπτά της ώρας.

 ΟΔΗΓΙΕΣ

1. Ο αιμοδότης πρέπει να έχει φάει ελαφρά το βραδυ και να εχει πάρει ελαφρύ πρωινό,

2. Να μην έχει καταναλώσει αλκοολούχα ποτά,

3. Να έχει κοιμηθεί τουλάχιστον 6 ώρες το προηγούμενο βράδυ  και να αναφέρει στον γιατρό της αιμοδοσίας τα     φάρμακα που παίρνει.

Θερμή παράκληση

Παρακαλούμε, όποιος μπορεί κι επιθυμεί να γίνει εθελοντής δότης αιμοπεταλίων να μας το δηλώσει  κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας. Ως γνωστόν, τα αιμοπετάλια δεν αποθηκεύονται, ούτε φυλάσσονται σε τράπεζες! Χορηγούνται κατευθείαν από τον δότη στον συνάνθρωπό μας όταν τα έχει ανάγκη.

Ευχαριστούμε πολύ!

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.