Εκσυγχρονίζεται το Αθλητικό Κέντρο Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης

0
115

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Έναρξη υλοποίησης του αθλητικού κέντρου Μεταμόρφωσης –Λυκόβρυσης».

Η Περιφερειακή Ενότητα του Βόρειου Τομέα Αθηνών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της υλοποίησης ενός σημαντικού διαδημοτικού έργου: «τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου της Μεταμόρφωσης και  Λυκόβρυσης» το οποίο θα αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου που βρίσκεται στα όρια των Δήμων Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης.

Σκοπός του έργου είναι ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου και αντικείμενο του έργου αποτελεί αφενός η βελτίωση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων και αφετέρου η κατασκευή νέων.

Το εν λόγω αθλητικό διαδημοτικό έργο χρηματοδοτείται αποκλειστικά από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής ύψους 1.547.287 ευρώ.

Το έργο έχει δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μεταμόρφωσης και Φορείς Διαχείρισης του έργου είναι ο Δήμος Μεταμόρφωσης και ο Δήμος Λυκόβευσης – Πεύκης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Μανιάτης, ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό για τη θετική του ανταπόκριση στο πάγιο αίτημα των δημοτών καθώς επίσης και όλους όσοι συνέβαλαν μαζί μας  στην υλοποίηση αυτού του έργου.

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.