Ελευσίνα: Πρόταση διαγραφής 4 στελεχών του ΠΑΣΟΚ

0
62

Πρόταση οριστικής διαγραφής από τα μητρώα του ΠΑΣΟΚ για τέσσερα στελέχη, κατέθεσε με επιστολή της προς την επιτροπή καταστατικού και πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) η τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ελευσίνας, ενεργοποιώντας την σαφή οδηγία της Περιφερειακής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αττικής, η οποία ζητούσε πειθαρχικές κυρώσεις για όσα στελέχη παρέκκλιναν από τη κομματική τους υποχρέωση στηρίζοντας άλλη υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Αγριμάκης (Μέλος της Ν.Ε Δυτικής Αττικής και Υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης), Κριεκούκης Θανάσης (πρώην Μέλος της Σ.Ε ΠΑΣΟΚ Ελευσίνας και Υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης) , Καραλής Γιάννης (πρώην Γραμματέας της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Ελευσίνας) και  Μαυρογιάννης Θανάσης, πιθανών να αποτελέσουν οριστικά παρελθόν για το κυβερνών κόμμα, μετά την απόφαση της ΕΚΑΠ.

Τα παραπάνω στελέχη ως γνωστό συμμετέχουν στον Ενωτικό Συνδυασμό Ελευσίνας – Μαγούλας του Γιώργου Αμπατζόγλου (ΣΥΝ), αγνοώντας επιδεικτικά τόσο την απόφαση της πλειοψηφίας της γενικής συνέλευσης της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Ελευσίνας για αυτόνομη κάθοδο του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές, όσο και την απόφαση της Ιπποκράτους η οποία έδωσε το επίσημο χρίσμα στον αντινομάρχη Βασίλη Τόλη.

Να σημειωθεί ότι δύο από τα τέσσερα στελέχη αν και διαφωνούσαν με τις επιλογές και την λειτουργία του κόμματός τους, ωστόσο προχωρούσαν σε προκλητικές συνεντεύξεις στον τοπικό τύπο, συνεχίζοντας να κάνουν χρήση της κομματικής τους ιδιότητας.

Εν τω μεταξύ άγνωστο παραμένει αν η τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ Μαγούλας θα προχωρήσει και εκείνη σε πρόταση διαγραφής του Μενέλαου Μίχα ο οποίος ως μέλος του ΠΑΣΟΚ επίσης παρεκκλίνει από την κομματική του υποχρέωση στηρίζοντας άλλη υποψηφιότητα.

Σχόλιο στήλης:

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης… δημοκρατίας…

Τώρα τους «βρώμισε» και ο Αμπατζόγλου…

Κανείς δεν λέει τι έγινε μέχρι να πάρει το χρίσμα ο Βασίλης Τόλης…

Μην ανησυχείτε, φίλοι μου στον νέο Δήμο Φυλής. Υπάρχουν και χειρότερα…

Στο τέλος, όμως, ξυρίζουν τον… γαμπρό…

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.