Επιστολή «καταπέλτης» κατά της ιστοσελίδας «Φύλαρχος»

0
123

SYKOFANTIA

Επιστολή «καταπέλτη», έδωσε στην δημοσιότητα η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ» που εκπροσωπεί το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Φυλής, με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος εργαζομένων τη Τσικνοπέμπτη.

«Κύριε Συνάδελφε Αργυρόπουλε, με αφορμή τα σχόλια σας στην ιστοσελίδα σας (Φύλαρχος) στις 21/2/2014 σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος εργαζομένων τη Τσικνοπέμπτη, θα θέλαμε ως παράταξη που έχει την ευθύνη της διοίκησης του Συλλόγου να σου κάνουμε  μερικές επισημάνσεις για την απόδοση της αλήθειας που με τόσο πάθος… ισχυρίζεσαι ότι υπηρετείς.

Για την εκδήλωση αυτή, θα σου επισημάνουμε ότι δεν είναι ούτε η πρώτη και ελπίζουμε ούτε η τελευταία που θα γίνει. Βέβαια κάθε φορά ο καθένας όπως θέλει και όπως τον βολεύει μπορεί και να τις ερμηνεύσει   και ενίοτε να τις εντάσσει και σε ένα πλαίσιο παγκόσμιας συνομωσίας που πιθανόν εξυφαίνετε… εις βάρος του. Σου θυμίζουμε ότι εκδήλωση για τις απόκριες είχε γίνει και στο κλειστό του Αγ. Νικολάου στο παρελθόν.

Σε ότι αφορά την μαχητικότητα του Συλλόγου των εργαζομένων θα σου θυμίσουμε & εδώ θα θέλαμε να σε προκαλέσουμε να κάνεις χρήση του δημοσιογραφικού… δημοσιοϋπαλληλικού σου ταλέντου και ικανότητας σου και να βρεις έστω και έναν, στη κυριολεξία έναν, πρωτοβάθμιο Σύλλογο που έχει εξαγγείλει & πραγματοποιήσει περισσότερες απεργίες – καταλήψεις & στάσεις εργασίας από τον Σύλλογο υπαλλήλων του Δήμου Φυλής.

Επιπρόσθετα θέλουμε να απευθυνθούμε  μέσω εσένα (μια και όπως φαίνεται… εσύ καλύτερα από όλους καλύπτεις τους αδικημένους) σε όλους αυτούς που σου κάνουν παράπονα για την ενδοτικότητα του Συλλόγου και να του πούμε ότι ο χώρος και οι διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό είναι στο χώρο της συνέλευσης εκεί κατατίθενται οι προτάσεις, τα παράπονα και η διάθεση για αγώνα του καθένα, τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές για τζάμπα μάγκες.

Σε ότι αφορά τα σχόλια σας για το αν διαμαρτυρήθηκε ή όχι το Σωματείο για τη περικοπή των απεργιών σε ορισμένους και εδώ θα ήθελα να επικαλεστώ για μία ακόμη φορά το δημοσιογραφικό… – δημοσιοϋπαλληλικό σας δαιμόνιο για να ανακαλύψετε σε ποιους κόπηκαν απεργίες και σε ποιους όχι, γιατί και αυτό έχει το ενδιαφέρον του & τη σημασία του… Για τις λοιπές ανακοινώσεις που αφορούν μισθοδοσίες και άλλα προβλήματα των εργαζομένων είναι στη διάθεση σου για να τον πάρεις όποτε το ζητήσεις από την Γραμματεία του Συλλόγου ο τόμος με τις δεκάδες ανακοινώσεις, καταγγελίες & διαμαρτυρίες που έχει εκδώσει αυτός ο Σύλλογος.

Εμείς κόντρα στη λογική κάποιων που λένε (ότι δεν ελέγχουμε το καταστρέφουμε & το συκοφαντούμε), θα συνεχίσουμε να σφυρηλατούμε την ενότητα των Συναδέλφων μέσα από διαδικασίες καταστατικά κατοχυρωμένες. Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την κοινωνική αλληλεγγύη των συναδέλφων πραγματοποιώντας εκδηλώσεις για όλους.

Θα  συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα καλυτέρευσης των συνθηκών των συναδέλφων, μέσα από αθόρυβη & μεθοδική δουλειά, γιατί θόρυβο και μάλιστα πολύ, κάνουν οι τενεκέδες!!!

ΥΓ1. Όσο για την επισήμανση που πολλάκις κάνετε στο άρθρο σας (στη ταβέρνα του Αντιδημάρχου Φυλής Σταμάτη Αβράμη) με εμφανή τη πρόθεση σας για πρόκληση συνειρμών, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι ο Σύλλογος πήρε προσφορές και από άλλους επαγγελματίες που διατηρούν ταβέρνες στο χώρο του Δήμου, (τα στοιχεία είναι στη διάθεση σας όποτε εσείς τα ζητήσετε)… αλλά δυστυχώς για εσάς και για εμάς τι να κάνουμε, και πάλι η ταβέρνα «Αβράμης» έδωσε τη χαμηλότερη προσφορά, το ερώτημα είναι, εάν θα έπρεπε εμείς αδιαφορώντας για τα χρήματα που θα πληρώναμε, θα έπρεπε να επιλέξουμε την ακριβότερη, μια και η φτηνότερη τυγχάνει να έχει ιδιοκτήτη τον Αντιδήμαρχο Σταμάτη Αβράμη.

ΥΓ 2. Σε ότι αφορά την παρακράτηση των απεργιών νομίζουμε ότι κανένας απεργός που σέβεται τον εαυτό του και τον δίκαιο αγώνα του , δε σκέπτεται ότι μπορεί να διαμαρτυρηθεί επειδή του έκοψαν τα μεροκάματα της απεργίας.

ΥΓ3. Σχετικά με τη φημολογία που επικαλείσαι σε διαβεβαιώνουμε  ότι ο Σύλλογος καλύπτει όλους τους εργαζομένους που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που διοργανώνει, οι μη θέλοντας να συμμετάσχουν μπορούν να ζητήσουν άδεια για να κάνουν ότι αυτοί επιθυμούν από τους προϊστάμενους των υπηρεσιών όπως άλλωστε πράττουν πάμπολλες φορές μέχρι τώρα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα.

ΥΓ4. Μπορείς, επίσης, Συνάδελφε Αργυρόπουλε, να αναζητήσεις στη Γραμματεία του Συλλόγου και αυτή στη διάθεση σου, σχετικό έγγραφο προς το αρμόδιο τμήμα του Δήμου με σχετικές αναφορές που αφορούν τις κρίσεις των Διευθυντών & προϊσταμένων, γιατί φαίνεται πως δε διατηρείς καλό αρχείο ή χάνεις εύκολα ή επιλεκτικά έγγραφα που σου αποστέλλονται.

ΥΓ5. Και το πιο σημαντικό από όλα, είναι ότι ο Σύλλογος σε πείσμα κάποιων πάει με την απαιτουμένη ψυχική ενότητα τον «Μάρτη του Αγίου Βαρθολομαίου» για να αντιμετωπίσει σε συνεργασία με τη ΠΟΕ – ΟΤΑ  & την ΑΔΕΔΥ τα όποια δεινά μας ετοιμάζουν μέσω της διαδικασίας της κινητικότητας που ήδη άρχισε με την εγκύκλιο που απέστειλε το αρμόδιο Υπουργείο.

Α.Σ.Κ.

21/2/2014

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.