Επιτροπή Αγώνα Φυλής: Συνέλευση των κατοίκων του Αγίου Νικολάου για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ

0
46

Ανακοίνωση

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αγαπητοί κάτοικοι του Αγίου Νικολάου,

Η κυβέρνηση και οι εργολάβοι προχωράνε στην κατασκευή εργοστασίων καύσεως απορριμμάτων στην περιοχή μας μέσω της υλοποίησης του υπάρχοντος περιφερειακού σχεδιασμού.

Θα τους αφήσουμε;

Όχι, δεν θα τους αφήσουμε. Ας πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας και ας μην επιτρέψουμε άλλο την συνέχιση του εγκλήματος που συντελείται εδώ και πενήντα χρόνια στον τόπο μας. Το χρωστάμε στο παρόν και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Ας αγωνισθούμε μέχρι το τέλος!

Η Επιτροπή Αγώνα Φυλής, για το άμεσο και οριστικό κλείσιμο της χωματερής, σας καλεί σε Ανοικτή Συνέλευση Κατοίκων την Κυριακή 02/10/2011 στις 18:00 στην Πλατεία ΚΕΝΕ (Ρίτσου και Καρκαβίτσα)

στον Άγιο Νικόλαο του δήμου Φυλής με στόχο την συγκρότηση επιτροπής αγώνα των κατοίκων του Αγίου Νικολάου.

Η επιτροπή αυτή, μαζί με τις άλλες που ήδη υπάρχουν ή πρόκειται να συγκροτηθούν σε όλες τις γειτονιές και τις συνοικίες του Δήμου μας, θα γίνει ο συνδετικός κρίκος στην αλυσίδα των αγωνιστικών κινητοποιήσεων που ήδη έχουν αρχίσει να ξεδιπλώνονται, με στόχο:

Το άμεσο και οριστικό κλείσιμο της χωματερής της Φυλής και των εγκαταστάσεων που λειτουργούν μέσα και γύρω από χώρο της, εδώ και τώρα

Την περιβαλλοντική αποκατάσταση του χώρου και της ευρύτερης περιοχής της χωματερής

Την ανατροπή του υπάρχοντος περιφερειακού σχεδιασμού

Καμμία εγκατάσταση εργοστασίων βιοξήρανσης και καύσης απορριμμάτων, οποιασδήποτε τεχνολογίας

Στην συνέλευση θα προβληθεί κινηματογραφική ταινία της Επιτροπής Αγώνα Φυλής για το άμεσο και οριστικό κλείσιμο της χωματερής, με ιστορικά στοιχεία για την χωματερή καθώς και στοιχεία από την σημερινή της κατάσταση.

Ας είμαστε όλοι εκεί!

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.