Η Ελλάδα κινδυνεύει: Καταγγελία στη Χάγη και συλλογή υπογραφών

0
49

Όπως ήδη οι περισσότεροι ξέρετε, ονομάζομαι Χριστίνα Σαλεμή και στις 2 Μαρτίου ειδοποίησα τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (Χάγη) ότι στην Ελλάδα και με ευθύνη της ηγεσίας της χώρας, τελούνται σοβαρότατα εγκλήματα της αρμοδιότητας του (εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, γενοκτονία σε εξέλιξη). Του έστειλα το απαραίτητο αποδεικτικό υλικό για την έναρξη της αυτεπάγγελτης έρευνας, έτσι όπως προβλέπει το καταστατικό του Δικαστηρίου και για κάθε ενδεχόμενο, απέδειξα πέρα πάσης αμφιβολίας την ύπαρξη της πρόθεσης. Πριν λίγο καιρό ( 1 Μαΐου) έκανα μια έκλυση συλλογής υπογραφών (petition).

http://www.gopetition.com/petitions/save-democracy-in-greece-save-the-cradle-of-western-c.html

Οι σημαντικότεροι στόχοι αυτής της κίνησης είναι :

– να αποκαλύψουμε σε όλους τα εγκλήματα που τελούνται κατά της χώρας για να εμποδίσουμε τη συνέχισή τους

– να ενημερώσουμε τους πάντες ότι έγιναν περισσότερες  πρόσφυγες στη Χάγη, ότι αποδεικνύεται η πρόθεση και ότι στάλθηκε πολύ αποδεικτικό υλικό, έτσι ώστε να εμποδίσουμε τον εισαγγελέα να χωρίσει την υπόθεση, να αγνοήσει καταγγελίες και να κάνει τα συνηθισμένα δικονομικά κόλπα.

Δεν τον κατηγορώ προκαταβολικά για τίποτα. Απλά φιλάω τα ρούχα μου για να έχω τα μισά. Υπάρχει και ένα υποστηρικτικό μπλογκ  όπου θα συγκεντρωθούν όλες οι νομικές και όχι μόνο κινήσεις που έχουν γίνει, αποδεικτικό υλικό κλπ. Αργεί λίγο η διαδικασία αλλά εντός ολίγων ημερών ελπίζω να ανεβάσουμε αρκετά πράγματα.

Αρχικά το ιστορικό της έκλυσης  (petition) είχε 9 σελίδες αλλά τελικά, αποφάσισα να το συρρικνώσω λίγο, επειδή έχω παρατηρήσει περίεργες κινήσεις της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας αλλά και των δανειστών, που με κάνουν να πιστεύω ότι πλησιάζει το τελικό χτύπημα. Σκεπτόμενη ότι ένα μικρότερο κείμενο διαβάζεται, μεταφράζεται (προσπαθώ να το ανεβάσω και στα γαλλικά, ισπανικά κλπ) και διαδίδεται ευκολότερα, έβαλα νερό στο κρασί μου και αφαίρεσα μερικές σελίδες.

Αν συμφωνείτε και αν μπορείτε βεβαίως, παρακαλώ βοηθήστε με κάθε τρόπο στη γρήγορη συλλογή ενός μεγάλου αριθμού υπογραφών. Αυτό θα αποδείξει σε όλους ότι το πρόβλημά μας έγινε γνωστό και ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το θέμα. Μέχρι τώρα εμείς, οι απλοί πολίτες, δεν ακουστήκαμε. Με αφορμή τις καταγγελίες στη Χάγη αποκτήσαμε το δικαίωμα να μιλήσουμε και ελπίζω να ακουστούμε κιόλας. Μην έχοντας πρόσβαση στα ΜΜΕ σκέφτηκα το petition.

Βοηθήστε παρακαλώ.

http://justiceforgreece.wordpress.com/complaints/ελληνικά/

http://www.humansupport.gr/gr_icc.php

GoPetition

If is possible please use this signatures counter on your websites, blogs and social networks for getting more traffic: html code

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.