Μέχρι και πέντε χρόνια φυλακή για τους επτά με τον αλβανικό αετό

0
40

Στον στρατιωτικό εισαγγελέα Ιωαννίνων παραπέμφθηκαν με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, οι επτά νεοσύλλεκτοι αλβανικής καταγωγής, που πλέον είναι αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως και πέντε έτη.

Οι επτά νεοσύλλεκτοι στο στρατόπεδο Μεσολογγίου, πιθανότατα με κινητό που πέρασαν λαθραία μέσα, φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό, δηλαδή το κατεξοχήν σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτικού, επεκτατικού μεγαλοϊδεατισμού.

Οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες δεν έχουν ορκιστεί ακόμη, είναι προγραμματισμένο για τις 2 Φεβρουαρίου, όμως εμπίπτουν στον στρατιωτικό νόμο σύμφωνα με το άρθρο 5 παράγραφος 4.

Πιθανότατα οι κατηγορίες που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι προσβολή στρατού, σε βαθμό πλημμελήματος, η όποια προβλέπει ποινή φυλάκισης έως 5 έτη.

Σε κάθε περίπτωση οι επτά νεοσύλλεκτοι, οι οποίοι δεν έχουν ορκιστεί, δεν τους έχουν ανατεθεί ειδικότητες και δεν έχουν πάρει μεταθέσεις, θα υπηρετήσουν σε διαφορετικά στρατόπεδα, ώστε αφενός να αποτραπεί η εκδήλωση παρόμοιων περιστατικών και αφετέρου να αποτραπεί η δημιουργία επικίνδυνων θυλάκων εντός Ελλάδας οι οποίοι θα προπαγάνδιζαν υπέρ απαράδεκτων εδαφικών διεκδικήσεων εκ μέρους της Αλβανίας.

http://www.tribune.gr/greece/news/article/323922/

Σημείση «Τ»: «Προς γνώση και συμμόρφωση», να εξαντληθούν τα όρια φυλάκισης που προβλέπει ο νόμος και να τους αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια… Έλεος, πια με την ανοχή αυτού του κράτους…

Άραγε, έχουν καταλάβει όλοι αυτοί οι «συμπλεγματικοί», που μας έχει οδηγήσει η πολιτική των ανοικτών… συνόρων, που υποστηρίζουν και εφαρμόζουν;

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.