Μήνυμα Χρήστου Παππού για το εκλογικό αποτέλεσμα του νέου Δήμου Φυλής

0
108

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας πιστέψατε. Τα Λιόσια των πολιτών έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην παράταξή μας, αναγνωρίζοντας το έργο που έχουμε κάνει, καθώς και το όραμά μας για την καινούργια πόλη. Οι ανένταχτοι κάτοικοι του Ζεφυρίου και της Χασιάς έστειλαν σαφές μήνυμα στήριξης υπέρ της Νέας Εποχής, της παράταξης που είχε μια ανοιχτή αγκαλιά για τον καθένα.

Όπως κάναμε πάντα, έτσι και σε αυτές τις εκλογές, ακολουθήσαμε τον δρόμο της καρδιάς μας και της αλήθειας. Κινηθήκαμε έξω από κόμματα και χρώματα, έξω από μηχανισμούς, έχοντας ως  όπλα μας την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Έτσι πολιτευτήκαμε με καθαρότητα. Και αυτή μας η επιλογή απέδωσε. Η σχέση εμπιστοσύνης που μας δένει μεγάλωσε πολύ. Η πλατιά κοινωνική συμμαχία που μαζί φτιάξαμε έγινε ακόμη πιο δυνατή.

Το παράθυρο ελπίδας που συμβολίζει η Νέα Εποχή για τα Λιόσια και τον Καλλικρατικό Δήμο παραμένει ανοιχτό. Η 15η Νοεμβρίου είναι για μας μέρα δουλειάς. Μέχρι το τέλος του χρόνου συνεχίζουμε το έργο μας. Δεν αφήνουμε τίποτα στη μέση. Και από την 1η Ιανουαρίου συνεχίζουμε μάχιμοι. Πάντα κοντά σε εσάς και στα προβλήματα σας, πάντα πρώτοι στον αγώνα για μια καλύτερη καθημερινότητα. Είτε ως διοίκηση, είτε ως αντιπολίτευση, εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σκληρά για το μέλλον της πόλης μας.

Τιμούμε την εμπιστοσύνη σας και το λόγο τιμής που σας δώσαμε.

Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν.

Είμαστε εδώ για όλους σας, για όσους μας ψήφισαν και για όσους δεν μας ψήφισαν.

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.