Μαρία Χαριτίδη: «Να ανεβάσουμε την πόλη μας ψηλότερα»

0
71

Αγαπητή συνδημότισσα, αγαπητέ συνδημότη,

Πριν από τέσσερα χρόνια, με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε Δημοτική Σύμβολο Δήμου Αχαρνών. Η έμπρακτη εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μου αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά πηγάζει από τη διάθεσή μου για ανιδιοτελή προσφορά  και αποτελεί συνειδητή επιλογή. Τα τέσσερα χρόνια που υπηρετώ ως Δημοτική Σύμβουλος, με τη συνεργασία, τη σύμπνοια και την αλληλεγγύη, αποδείξαμε ότι μπορούμε να υλοποιούμε τα οράματά μας, ότι μπορούμε να ανεβάσουμε την πόλη μας ψηλότερα και να την καταστήσουμε μια σύγχρονη και φιλόξενη πόλη, αντάξια της μεγάλης ιστορίας της .

Στις 7 Νοεμβρίου, σας ζητώ να μετέχετε ενεργά με την ψήφο σας στην επανεκλογή μου ως Δημοτική Σύμβουλος, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου. ΜΑΖΙ συνεχίζουμε αυτά που ξεκινήσαμε. ΜΑΖΙ ολοκληρώνουμε αυτά που είναι σε εξέλιξη. ΜΑΖΙ στη μάχη για την πολύπλευρη ανάπτυξη της πόλη μας.

Οι Πολίτες στις Αχαρνές ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ & ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ

Οι Πολίτες στις Αχαρνές ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ & ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Μαρία Χαριτίδη

MSc Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών

Δημοτική Σύμβουλος – Πρόεδρος Δημοτικών Παιδικών Σταθμών

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Φωτιάδη

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.