“Μαχαίρι” του Δήμου Φυλής στην παράνομη ηλεκτροδότηση

0
141
Μετά από συντονισμένες ενέργειες ανάμεσα στον Δήμο Φυλής, την ΔΕΔΗΕ και την Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιήθηκαν σαράντα διακοπές παράνομης ηλεκτροδότησης σε συγκεκριμένη περιοχή του Δήμου Φυλής, στα Άνω Λιόσια.
Η εκτεταμένη ρευματοκλοπή από τις κολώνες της ΔΕΔΗΕ είχε σαν αποτέλεσμα οι συγκεκριμένες συνοικίες να μην έχουν ρεύμα για μεγάλα χρονικά διαστήματα λόγω της υπέρ φόρτωσης του δικτύου με μεγάλο ενεργειακό φορτίο και τους δημότες δικαίως να διαμαρτύρονται.
Παράνομες συνδέσεις, εντοπίστηκαν και διακόπηκαν στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη και Αγίου Δημητρίου και συγκεκριμένα στις οδούς Αναγέννησης, Κωστή Παλαμά, Καζαντζάκη, Ορθοδοξίας και Αγίου Όρους.
Συνολικά έγιναν σαράντα διακοπές παράνομης ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα το δίκτυο να επανέλθει σε κανονικά επίπεδα και να μπορεί να εξυπηρετήσει τους νόμιμα συνδεδεμένος Δημότες.
Εκ μέρους του Δήμου ο Μαρίνος Σαρλάς δήλωσε: Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσοι συνεργάστηκαν για την ολοκλήρωση αυτής της ενέργειας και ιδιαίτερα τους Δημότες Φυλής για την κατανόηση τους, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν, γνωρίζοντας όμως ότι δεν ήταν υπαιτιότητα του Δήμου Φυλής και όπως διαπιστώνετε οι αρμόδιες Υπηρεσίες φρόντισαν, άμεσα, για την επίλυση του θέματος. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί για τον εντοπισμό τυχόν και άλλων παράνομων ηλεκτροδοτήσεων…».

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.