Νέα έργα ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

0
105

pappoys-dhmotiko-symboylioΤην έγκριση νέων σημαντικών έργων από την Περιφέρεια Αττικής προϋπολογισμού άνω των 10 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κατά τη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα εξής έργα:
• Συντήρηση οδών Δήμου Φυλής προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ
• Βρεφονηπιακός Σταθμός ολοκληρωμένης φροντίδας στη θέση «ΖΑΪΤΩ» της Δημοτικής Ενότητας Φυλής (Χασιά) προϋπολογισμού 2,1 εκατ. ευρώ.
• Αποχέτευση ακαθάρτων Δημοτικής Ενότητας Φυλής (Χασιά) προϋπολογισμού 2,6 εκατ. ευρώ
• Ανάπλαση Λεωφόρου Φυλής 5 εκατ. ευρώ
• Και αναμόρφωση προϋπολογισμού για την «Ανάδειξη Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Δήμου Φυλής» από 1,3 σε 1,8 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την επίτευξη αυτού του σημαντικού στόχου, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής κατέθεσε ώριμες μελέτες οι οποίες ελέγχθηκαν, εγκρίθηκαν κι εντάχθηκαν προς υλοποίηση, στο Πρόγραμμα εκτελεστέων έργων και στον προϋπολογισμό 2017, της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Αττικής, εγκρίθηκε κατά την 36η  ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 στην οποία παρέστη εκπροσωπώντας τον Δήμο Φυλής ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Θανάσης Σχίζας, ο οποίος κι έλαβε πρώτος την ηθική ικανοποίηση της ένταξης των συγκεκριμένων έργων , στον Προϋπολογισμό του 2017.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο τη σχετική ανακοίνωση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, στο Δημοτικό Συμβούλιο:
https://www.youtube.com/watch?v=2pyRENXnT0E

 

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.