Νέα μεγάλη συγκέντρωση για τον Γιάννη Κασσαβό

0
60

Η δυναμική που παρουσιάζει στην τοπική κοινωνία ο Γιάννης Κασσαβός και η παράταξη «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες» επιβεβαιώθηκε από την νέα μεγάλη συγκέντρωση στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 11 Οκτωβρίου. Αίσθηση προκάλεσαν οι νέες υποψηφιότητες Δημοτικών Συμβούλων αλλά και αυτών για τα τοπικά Συμβούλια Αχαρνών και Θρακομακεδόνων.

Του Φάνη Κυριόπουλου

Για προβάδισμα που έχει αποτυπωθεί εδώ και καιρό στις μετρήσεις και στην κοινωνία έκανε λόγο ο Γιάννης Κασσαβός. Ο υποψήφιος Δήμαρχος χαρακτήρισε τη συγκέντρωση ως μακράν την πιο μαζική από όσες έχουν γίνει στην προεκλογική περίοδο και  πρόσθεσε  ότι οι πολίτες των Αχαρνών έχουν αποφασίσει να πορευθούν με την παράταξή του την επόμενη τετραετία, την οποία βλέπουν ως τη μόνη δύναμη που μπορεί να δώσει νικηφόρα τη μάχη για μια νέα πορεία των Αχαρνών.

Το κλίμα αισιοδοξίας που υπάρχει στην Παράταξη φαίνεται πως ενισχύθηκε από τις νέες υποψηφιότητες που κάνουν το ψηφοδέλτιο ακόμα πιο αντιπροσωπευτικό και πολυσυλλεκτικό.

Για την παρουσία του παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαιριστή Ντανιέλ Μπατίστα, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις Αχαρνές, μίλησε ο κ. Κασσαβός υπογραμμίζοντας πως πρόκειται «για ένα σπουδαίο αθλητή ο οποίος τίμησε τα εθνικά μας χρώματα και αποτελεί με το ήθος και την αθλητική του αξία, υπόδειγμα για τα παιδιά, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό».

Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχθηκε επίσης τον πολιτικό μηχανικό Γιάννη Λαζάρου, ο οποίος, πέρα από την επαγγελματική του καταξίωση, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στο Κεντρικό Μενίδι, αφού είναι γέννημα θρέμμα των Αχαρνών.

Σπουδαίες υποψηφιότητες θεωρούνται, επίσης, κατά τον Γιάννη Κασσαβό, ο γνωστός κτηνίατρος Μανόλης Καλανόψης, η Διευθύντρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης Ελένη Κατάρα αλλά και ο Γραμματέας και υπεύθυνος των τμημάτων πάλης της Εύξεινης Λέσχης Αχαρνών «Καπετάν Ευκλείδης», Μπάμπης Τοπαλίδης.

Σημαντικές υποψηφιότητες περιλαμβάνουν ακόμα τα ψηφοδέλτια των Τοπικών Συμβουλίων Αχαρνών και Θρακομακεδόνων.

Ειδικότερα, για το Τοπικό Συμβούλιο Αχαρνών παρουσιάστηκαν οι υποψηφιότητες του δημοσιογράφου Κώστα Καλογράνη, του εργολάβου Βασίλη Καλπάκα, της μαθηματικού Γαλίνα Ρεχμέτοβα, του Γεωλόγου και στελέχους του Υπουργείου Περιβάλλοντος Βαγγέλη Σαγανά, του εκπαιδευτικού έργων υποδομής Μιχάλη Λιανέρη, των ιδιωτικών υπαλλήλων Γιώργου Χειλετζάρη και Αγγελικής Ποντίκη, της οικονομολόγου Γεωργίας Ευταξία, της επιχειρηματία Όλγας Πατσόγλου, του ελεύθερου επαγγελματία Αλέξη Δέδε, του Δημοτικού υπαλλήλου (στο Δήμο Διονύσου), Ζαφειρόπουλου Χαραλάμπους, της χρηματοοικονομικής συμβούλου Χριστίνας Ηλιάδη και της πτυχιούχου ΤΕΙ Ευαγγελίας Κονοφάου.

Στο ψηφοδέλτιο του Τοπικού Συμβουλίου Θρακομακεδόνων, παρουσιάστηκαν οι υποψηφιότητες του φυσικοθεραπευτή Σωτήρη Κοττώρη, του ασφαλιστικού συμβούλου και στελέχους μεγάλης ασφαλιστικής εταιρίας Νικολάου Μάρη και της πτυχιούχου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ανωτάτης Σχολής Δραματικής Τέχνης και αντιπροέδρου του αθλητικού σωματείου «Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων», Κατερίνας Μπαλαμότη.

«Είμαι περήφανος για το ψηφοδέλτιό μας»

Την επισήμανση ότι το ψηφοδέλτιό του περιλαμβάνει τους περισσότερους επιστήμονες έκανε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Γιάννης Κασσαβός ο οποίος έκανε λόγο για τουλάχιστον εικοσιπέντε επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων.

Είμαι περήφανος  για τους ανθρώπους που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο αυτής της μεγάλης παράταξης.

Είμαι περήφανος που έχουμε στο πλευρό μας τους Δημοτικούς Συμβούλους, που δε δίστασαν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν είδαν ότι η Διοίκηση του Δήμου είχε χάσει τον προσανατολισμό της.

Τους πρώην Δημοτικούς Συμβούλους, που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Τους Προέδρους των συλλόγων και τα προβεβλημένα στελέχη με την πολύχρονη παρουσία στο μαζικό κίνημα.

Τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους επιχειρηματίες, τους φοιτητές, τους νέους.

Τους εικοσιπέντε επιστήμονες που αποτελούν τη μεγαλύτερη επιστημονική ομάδα σε όλα τα ψηφοδέλτια αυτών των εκλογών.

«Αυτή η ισχυρή ομάδα ανθρώπων που εκπροσωπεί ισομερώς όλες τις κοινωνικές ομάδες και όλες τις συνοικίες του νέου Δήμου Αχαρνών έχει δεσμευθεί για την εφαρμογή ενός προγράμματος που προέκυψε από το διαρκή και συνεχιζόμενο διάλογο, στις γειτονιές και στο Διαδίκτυο, αλλά και από την εμπειρία ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην υπηρεσία του μαζικού κινήματος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.

«Κάνουμε έντιμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα»

Ο Γιάννης Κασσαβός ανέφερε επίσης ότι ο ίδιος και η παράταξή του επικεντρώνουν την προσοχή τους στα προβλήματα και όχι στην παραπολιτική.

Εμείς έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι ασχοληθήκαμε με την πολιτική και όχι με την παραπολιτική.

Καταθέσαμε προτάσεις και καταφέραμε να μείνουμε μακριά από σκοπιμότητες και μικροπολιτικές αντιλήψεις.

Αυτό κάνουμε και στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

«Έναν αγώνα έντιμο και πολιτισμένο που επικεντρώνεται στο δημόσιο διάλογο για την προοπτική των Αχαρνών», επεσήμανε ο Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος πρόσθεσε ότι ως αυριανή δημοτική αρχή έχει τεκμηριωμένη πρόταση για την αξιοποίηση όλων των πολιτών που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν την πόλη.

Στόχος μας είναι να ενώσουμε το πολύτιμο δυναμικό της πόλης μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, γιατί πιστεύουμε ότι χωρίς την αναγκαία συναίνεση δεν μπορούμε να πετύχουμε αυτά που έχει ανάγκη η πόλη. Δεν θα καταθέσουμε λοιπόν πρόταση μόνο για το πρόγραμμά μας, αλλά και με ποια συγκεκριμένα μέτρα θα πετύχουμε την ομοψυχία που απαιτείται για να φτάσουμε στους στόχους μας.

Για μας δεν υπάρχουν αντίπαλοι στις εκλογές.

«Για μας απλά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διαφορετική άποψη για τα ζητήματα της πόλης», κατέληξε ο Γιάννης Κασσαβός.

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.