Οι ολετήρες της Λαυρεωτικής και οι αριστερές… παρθένες…

0
61

KERATEA 1

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, οι περισσότεροι από μας, νιώθουμε θλίψη και μελαγχολία για τον χρόνο που έφυγε αλλά παράλληλα και μια γλυκιά προσμονή για το νέο έτος που ξεκινά με νέες προσδοκίες, με ενθουσιασμό και ελπίδα.

Πάει λοιπόν ο παλιός ο χρόνος, ένας χρόνος που αναμφισβήτητα μας άφησε πληγές, μας συγκλόνισε, μας σόκαρε αλλά ταυτόχρονα μας έκανε να μάθουμε και να καταλάβουμε πολλά.

Καταλάβαμε όλοι και χωρίς καμία αμφιβολία πως η μαφία που κάνει κουμάντο στα ζητήματα του δήμου, χειραγωγώντας, απειλώντας και συμπράττοντας με κέντρα εξουσίας (βουλευτές, εφοπλιστές, περιφερειάρχη) συνάπτει συμφωνίες πάνω ζωές μας και στο μέλλον του τόπου μας.

Διότι πως μπορεί να ερμηνεύσει κανείς την δήλωση Λεβαντή στα εγκαίνια του νέου βρεφονηπιακού σταθμού πως «ο κ. Σγουρός ήταν ο πρώτος Περιφερειάρχης που μας άκουσε, συζήτησε τις απόψεις μας και στάθηκε με ειλικρίνεια απέναντί μας, βοηθώντας να γίνουν τα πρώτα ουσιαστικά βήματα στη δικαίωση των προτάσεων μας και την υλοποίηση αποδεκτών λύσεων, χωρίς διάλογο και συναίνεση της τοπικής κοινωνίας δεν επιβάλλονται και δεν προχωρούν κεντρικοί σχεδιασμοί».!!!!!!

Μια ξεδιάντροπη δήλωση που με περισσό στρουθοκαμηλισμό λησμονεί πως το πρώτο μέλημα του Σγουρού σαν περιφερειάρχης ήταν να φέρει τα ΜΑΤ στην Κερατέα και ΟΧΙ να κάνει διάλογο.

Μήπως να σου θυμίσω Κωτσο-Ταβέρνα πως όταν πριν από δυο χρόνια σε κοινή τηλεοπτική σου εμφάνιση με τον Σγουρό (στην ΝΕΤ) εκείνος αποκάλεσε τους κατοίκους της Κερατέας μπαχαλάκηδες εσύ του επιτέθηκες με σφοδρότητα αποκαλώντας τον αλήτη;

Τι άλλαξε από τότε;

Για του λόγου το αληθές διαβάστε παρακάτω

 http://ovriokastro.blogspot.gr/2011/04/blog-post_02.html

Η μήπως να ξαναθυμηθούμε την επίσκεψη Παπακωνσταντίνου στο δημαρχείο του Λαυρίου προκειμένου να δοθεί λύση – συμβιβασμός στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, την στιγμή που ίδιος και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετέτρεψαν την Κερατέα σε πεδίο μάχης λίγους μήνες νωρίτερα;;;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον γλοιώδη Λεβαντή με την σιχαμερή του συμπεριφορά πως υποδέχεται τον Παπακωνσταντίνου αντί να τον πετάξει με τις κλωτσιές έξω από το δημαρχείο…

www.youtube.com/embed/JEFCUBXkqV8 

Πρόκειται για μια δημοτική αρχή που ενώ το παίζει δήθεν ανεξάρτητη και ακομμάτιστη, της πέφτουν τα σάλια και μόνο στο άκουσμα της φωνής των κομματικών αφεντάδων της…

Κάτι επιπλέον που διαπιστώσαμε είναι ότι πληρώνουμε αδρά για τις αμοιβές των χρυσοκάνθαρων ζωυφίων π.χ. Σοφρώνης, ανιψιές (μετά των αγαπητικών τους), συζύγων δημοτικών συμβούλων και πάει λέγοντας, που συνδράμουν τους ολετήρες της Λαυρεωτικής στο καταστροφικό τους έργο.

Πληρώνουμε για όλα αυτά τα κερατιάτικα σκουπίδια, τους ναυαγισμένους καιροσκόπους, τους δηθενάδες που βουλιάζουν καθημερινά στο τίποτε του δήθεν τους και στο δήθεν του τίποτέ τους, συμπαρασύροντας με την ανικανότητά τους το δήμο Λαυρεωτικής στον ίδιο ευτελή και καταστροφικό δρόμο που οδηγούν και την ίδια τους την ύπαρξη.

Αλλά δεν είναι ούτε να αναρωτιέσαι ούτε να προβληματίζεσαι. Διότι η απάντηση είναι απλή και ξεκάθαρη για όποιον δεν θέλει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Πρόκειται για μια δημοτική αρχή που αποτελεί ένα εκρηκτικό μείγμα αλαζονείας, ανικανότητας και ανηθικότητας. Μια συμμορία από ανεπάγγελτους κι ανάλγητους αριβιστές που χρόνια τώρα λυμαίνονται δημόσιο χρήμα και έχουν μετατρέψει την πολιτική σε επάγγελμα εις βάρος του ίδιου του δήμου που προσωρινά διοικούν.

Πρόκειται για μια ιδιότυπη παρασιτική τάξη τρωκτικών και χρυσοκάνθαρων ζωυφίων που αδικαιολόγητα πλούτισαν με πόρους καταληστευμένους από τα δημοτικά ταμεία αφήνοντας ένα χρέος 10 εκατομμυρίων ευρώ κατά την θητεία τους 1998 -2006 και το οποίο διαρκώς διογκώνουν. Και ακριβώς επειδή γνωρίζουν το ασήμαντον της μηδαμηνότητάς τους και επειδή βλέπουν ότι η καταστροφική τους πορεία πρόκειται να σταματήσει άπαξ και δια παντός στις εκλογές του Μαΐου προσπαθούν να ξετινάξουν το ταμείο του δήμου.

Είναι το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν καλά οι ολετήρες. Έτσι πορεύονται κι έτσι συνεχίζουν να διοικούν γιατί δεν ξέρουν άλλον τρόπο, δειλοί, άβουλοι, μοιραίοι και κυρίως ύποπτοι!

Είναι χρέος όλων μας να βάλουμε όσο το δυνατόν συντομότερα ένα τέλος στην καταστροφική δράση όλων αυτών των εκμαυλιστών, γιατί με τέτοιας υποστάθμης υποκείμενα στο πηδάλιο της Λαυρεωτικής, κάθε μέρα που θα περνά θα είναι άλλη μια μέρα κατάρρευσης και (εξ)ευτελισμού. Δεν μας αξίζει τέτοια μοίρα… Μπορούμε καλύτερα… Έχουμε καλύτερους και πιο άξιους στη Λαυρεωτική από την οργάνωση Σοφρώνης – Λεβαντής και ΣΙΑ.

Το αμέσως επόμενο διάστημα και μέχρι τις εκλογές του Μαΐου θα έχουμε να πούμε πολλά και σημαντικά. Όλα όσα διαβάσατε μέχρι σήμερα από αυτήν την σελίδα ήταν απλά μια πρόγευση. Τα σημαντικότερα έπονται.

Όσο για την νέα δημοτική κίνηση που εμφανίστηκε χθες επιφυλάσσομαι να μιλήσω αργότερα όταν θα έχω περισσότερα στοιχεία διότι η διακήρυξη είναι ανώνυμη οπότε μάλλον δεν συμβαίνει τίποτα ουσιαστικό προς το παρών. Από το ύφος της γραφής συμπεραίνω πως είναι κάποιοι κομμουνιστές των οποίων οι σχέσεις τους με την τρομοκρατία είναι γνωστές, εξ ου και η ανωνυμία τους… Αυτοί και οι φασίστες… Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος…

Ωστόσο επιτρέψτε μου να κάνω μια εκτίμηση. Αν η ηγετική ομάδα και ο επικεφαλής της νέας αυτής κίνησης είναι από το Λαύριο (όπως ακούγεται) τότε δεν θα έχουν απολύτως καμία τύχη διότι αφενός στο Λαύριο και τους οικισμούς ο κ. Λουκάς είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί και αφετέρου θα αποσπάσουν ελάχιστους ψήφους από τον Λεβαντή στην Κερατέα ώστε να καταφέρουν να τον ξεπεράσουν και να βρεθούν στην δεύτερη Κυριακή με τον κ. Λουκά.

Το σίγουρο είναι ότι ο Λεβαντής αυτούς δεν τους φοβάται, απεναντίας τρίβει τα χέρια του μήπως και καταφέρουν να αποσπάσουν κάποιο ποσοστό ψηφοφόρων του Λαυρίου που θα ψήφιζαν Λουκά. Εκείνο που τον τρομάζει είναι το τι θα πράξει στην Κερατέα η ομάδα Ιατρού αλλά και όλοι εκείνοι οι πρώην ψηφοφόροι του που έχουν απομακρυνθεί βλέποντας την παροιμιώδη ανικανότητα και τα σαπρόφυτα που έχει δίπλα του…

Μια νέα ενδεχομένως δημοτική κίνηση από Κερατέα μεριά με δυνατές προσωπικότητες θα έκανε πραγματικά τους Σοφρώνη – Λεβαντή να χάσουν τον ύπνο τους διότι αφενός το Λαύριο το έχουν χαμένο και αφετέρου θα έβλεπαν τα ήδη χαμηλά ποσοστά τους στην Κερατέα να εξανεμίζονται. Αυτό θα ήταν και το πολιτικό φινάλε της τόσο «ένδοξης» και πολυτάραχης πολιτικής καριέρας τους…

Αυτά όμως θα τα δούμε εν καιρώ… Έως τότε υπομονή… Έχουμε αρκετό δρόμο μέχρι τις εκλογές.

Εύχομαι σε όλους σας μια ευτυχισμένη, αντι-Λεβαντική νέα χρονιά!

http://lavreotikifiles.blogspot.gr

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.