Ομάδα ελλήνων φέρνει την ενεργειακή επανάσταση!

2
91

Την πιο «πράσινη» τεχνολογία παραγωγής ενέργειας θα την έχει ο καθένας σπίτι του σε ένα μικρό κουτί που θα παράγει απεριόριστη ενέργεια με ελάχιστο κόστος. Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι αυτή η τεχνολογία είναι ελληνική. Τα κακά νέα είναι ότι το ελληνικό κράτος δε θεώρησε σκόπιμο να στηρίξει την προσπάθεια των ερευνητών, και έτσι η εταιρεία που ανέπτυξε την τεχνολογία τα μάζεψε και πάει τα καλά νέα στον Καναδά!

Η Defkalion Green Technologies S.A., χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη το νικέλιο (το οποίο η χώρα μας έχει σε αφθονία) και το υδρογόνο, κατέληξε σε μια τεχνολογία σύντηξης των δύο στοιχείων σε ελεγχόμενες συνθήκες που παράγει ενέργεια πολλαπλάσια της αρχικής. Ίσως η ενέργεια αυτή να είναι ακόμα και 14πλάσια της αρχικής όταν ολοκληρωθεί η έρευνα. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό για ένα νοικοκυριό; Όπως λένε οι υπεύθυνοι της εταρείας, με ένα κουτί του μισού κυβικού μέτρου των 45KW, με κόστος περίπου 5.500 ευρώ θα μπορούμε να έχουμε απεριόριστη ενέργεια για το σπίτι μας.

Φυσικά μια τέτοια τεχνολογία αλλάζει τα πάντα στον τομέα της ενέργειας. Την πόρτα της ομάδας Δευκαλίων χτύπησε η NASA, η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, οι «πετρελαιάδες» και ακόμα εκπρόσωποι πολλών βιομηχανικών κρατών – από την Κίνα μέχρι την Τουρκία (που τους έδωσε ένα τεράστιο ποσό με αντάλλαγμα να μην πουν ότι είναι ελληνική!).

Η Δευκαλίων προσπάθησε με κάθε τρόπο να κρατήσει τις έρευνές της και το προϊόν της στην Ελλάδα, αλλά αντιμετώπισε την αδιαφορία και την άρνηση της ελληνικής πολιτείας και των ελληνικών ερευνητικών ιδρυμάτων.Επί 18 μήνες επέμεναν, αλλά τελικά δεν τους δόθηκε η ελάχιστη στήριξη που ζήτησαν (αναγνώριση των ερευνών τους ως πράσινη τεχνολογία και δάνειο για την ολοκλήρωση των ερευνών).

Τώρα η Defkalion Green Technologies S.A. δέχτηκε την πρόταση του Καναδά και μετακομίζει στο Βανκούβερ. Θα έχουν επιχορήγηση, επίσημη άδεια λειτουργίας και δωρεάν τα εθνικά ενεργειακά εργαστήρια στη διάθεσή τους. Πάντως και παρά την αδιαφορία του ελληνικού κράτους οι υπεύθυνοι της Δευκαλίων υπόσχονται να επιστρέψουν σε μερικά χρόνια στην Ελλάδα.

Εμείς ωστόσο εδώ στο Μπανανιστάν θα περιμένουμε την «ανάπτυξη» να πέσει σαν μάννα από τον ουρανό…

http://defkalion-energy.com/

ΤΟ ΒΗΜΑ:  Σύντηξη στο σπίτι!

Πηγή

Σχόλια Facebook

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δέν είναι οι μόνοι που εκδιώχθηκαν από την Ελλάδα !!!
  Οι εθνοπροδότες και πράκτορες τον πολυεθνικών εταιριών κυβερνάνε όλο τον πλανήτη δεν θα αφήσουν επ΄ουδενί να αναπτυχθεί γιατί φοβού τούς Έλληνες και το πνεύματι αυτών .
  Από αρχαιοτάτων χρόνων μας κυνηγάνε και δεν θα σταματήσουν ποτέ έως ότου αλλοιωθεί η χαθεί το Πνεύμα το Ελληνικό.
  Δύστυχος είμαστε σε αυτούς τους έσχατους καιρούς και θα δούμε πολλά ακόμα γιατί δεν ξυπνάμε από τον λήθαργο που μας έχουν επιβάλει μετά του υποσυνείδητου εκφοβισμού .
  Πολλοί επιστήμονες και εφευρέτες δέν κατάφεραν τίποτα προσπαθώντας να βοηθήσουν και να βοηθηθούν από το Ελληνικά κράτος .
  Κάποιες εφευρέσεις απόρρητης στρατιωτικής σημασίας βρέθηκαν σε χέρια άλλων κρατών προδίδοντας τον Ελληνικό λαό .
  Όλοι οι Έλληνες πρέπει να διαβάσετε την Ζωή και το έργο του Γεώργιου Γκιόλβα και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σαν αυτόνομα και αυτόβουλα άτομα με συνείδηση και αγάπη προς τον άνθρωπο .

  Αφυπνισμένος Έλληνας .

  • Πολύ στοχασμενος λογος μπραβο ,εύχομαι όλοι να αναστηθούν σύντομα ……απο τον ύπνο τις άδικης κοινονιας ….Καλη Ανασταση μάχεται……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.