Ο Νίκος Κρημνιανιώτης στην Δημοτική παράταξη «Για την Πόλη μας»

0
77

Προσωπική Ιστοσελίδα: www.nikoskrimnianiotis.gr

Την προσχώρηση του Διδάκτορα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών – Πληροφορικής και τέως Λέκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκου Κρημνιανιώτη ανακοίνωσε η Δημοτική παράταξη «Για την Πόλη μας», την περασμένη εβδομάδα.

Με τεράστια εμπειρία σε θέματα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Κατάρτισης και με εμπειρία στην διοίκηση Αναπτυξιακών Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Νίκος Κρημνιανιώτης αποτελεί, αναμφισβήτητα, την καλύτερη επιλογή για τους συγκεκριμένους τομείς και η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Για την Πόλη μας», μόνο επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί για τον Σωτήρη Ντούρο.

«Εμπλουτίζουμε το ψηφοδέλτιό μας με τον Διδάκτορα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών/Πληροφορικής και τέως Λέκτορα του Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης κ. Νίκο Κρημνιανιώτη.

Η πολυετής εμπειρία του κ. Κρημνιανιώτη σε θέματα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Κατάρτισης, Απασχόλησης και Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, εγγυάται ότι ο Δήμος Αχαρνών θα εισέλθει σε μια νέα περίοδο ανθρωποκεντρικής ανάπτυξης με έμφαση στην ισότιμη συμμετοχή σε ίσες ευκαιρίες.

Επιπρόσθετα η εμπειρία του στην διοίκηση Αναπτυξιακών Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με περισσότερους από 40 ΟΤΑ και με διακρατικές συνεργασίες σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι μια αξιόλογη εγγύηση.

Για κάθε αναπτυξιακό τομέα του προγράμματός μας, η έμφαση σε ζητήματα χρηματοδοτήσεων και συνεργασιών με Ευρωπαϊκούς φορείς αποτελεί προτεραιότητα. Δίνεται έτσι η δυνατότητα για εφαρμογές προγραμμάτων με τη συνεργασία αντίστοιχων φορέων του εξωτερικού», αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης.

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.