Ο Σάββας Σάββας Υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής

0
39

Την οριστική του απόφαση να διεκδικήσει τον νέο Δήμο Φυλής δημοσιοποίησε ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Σάββας Σάββας.

Με μια λιτή ανακοίνωση – διακήρυξη που έδωσε στη δημοσιότητα, ο κ. Σάββας ανακοίνωσε την κάθοδό του στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Συνεργασία Ενεργών Πολιτών». Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:

Δημότες & Δημότισσες

Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, μετά την εφαρμογή της ενοποίησης των Δήμων δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Διαμορφώνονται νέες συνθήκες, νέες απαιτήσεις, νέα δεδομένα και οι προκλήσεις αφορούν το μέλλον του τόπου μας σε ένα πολύ μεγάλο βάθος χρόνου.

Το εγχείρημα της ενοποίησης δεν αποτελεί μόνο μια αλλαγή Διοικητικής μεταρρύθμισης αλλά ένα άλμα στο μέλλον για την κοινωνική – οικονομική και πολιτική αναγέννηση του τόπου.

Στην πρόκληση διαμόρφωσης και υλοποίησης της νέας πορείας, των νέων δράσεων, των καινοτόμων λειτουργιών, των συλλογικών αποφάσεων, της λειτουργικής και αποδοτικής συμμετοχής και της ενεργοποίησης των πολιτών δηλώνω με ευθύτητα και συναίσθηση του βάρους της ευθύνης που αναλαμβάνω για την επιτυχία της προσπάθειας, ότι θέτω τον εαυτό μου και τους συνεργάτες μου στη κρίση των πολιτών του ενιαίου Δήμου Φυλής.

Ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής προερχόμενος από τα Άνω Λιόσια υπηρέτησα για οκτώ χρόνια την τοπική αυτοδιοίκηση αγωνιζόμενος για τα προβλήματα της περιοχής.

Προτεραιότητά μας θα είναι οι Δημότες του νέου Δήμου Φυλής να πάψουν να θεωρούνται πολίτες δεύτερης κατηγορίας σε σχέση με το υπόλοιπο λεκανοπέδιο.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουν αυτοί που μέχρι σήμερα σιωπούσαν.

Ήρθε η ώρα να αποκτήσουν δυνατή φωνή αυτοί που μέχρι σήμερα δεν ακούγονταν.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουν οι Ενεργοί Πολίτες.

Ζητάμε τη στήριξη όλων των σκεπτόμενων πολιτών για τη μεγάλη αλλαγή νοοτροπίας, πολιτικών κατευθύνσεων, ρήξεων με τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και την εμβάθυνση της πίστης ότι όταν θέλουμε μπορούμε και αφού μπορούμε, κάνουμε πράξη τα οράματα μας και τις ελπίδες μας.

Ζητάμε τη στήριξη όλων των ενεργών πολιτών που αγαπούν και αγωνιούν για το μέλλον το δικό τους, των παιδιών τους, του τόπου.

Ζητάμε την στήριξη όλων των πολιτών έξω και πέρα από κομματικές δεσμεύσεις και προτιμήσεις.

Ο δρόμος είναι δύσκολος, η συνεργασία και οι κοινές στοχεύσεις είναι αναγκαίες προϋποθέσεις για την επιτυχία.
Η πολιτική προσμετράται εκ του αποτελέσματος και η «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι εδώ για την Υλοποίηση όλων αυτών που όλοι Θέλουμε, Ονειρευόμαστε και Ελπίζουμε.

Με εκτίμηση

Σάββας Ι. Σάββας

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Νομαρχιακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής

Υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.