«Ο Τσίπρας, το υπουργείο Υγείας και το ΚΕΠΑ «θεραπεύουν» την… σχιζοφρένεια»

0
774

KEPA-IKAΜείωσαν τον βαθμό αναπηρίας σχιζοφρενούς από 67% σε 50%  και της έκοψαν το επίδομα…

Λάβαμε την πιο κάτω επιστολή και την δημοσιεύουμε αυτούσια… Για ευνόητους λόγους αναγράφουμε μόνο τα αρχικά του ονόματος της ασθενούς…

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!

Ο Τσίπρας, το υπουργείο Υγείας και το ΚΕΠΑ «θεραπεύουν» την ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ !

Η κυβερνητική πολιτική του «Άουσβιτς» στο χώρο της Υγείας και της Κοινωνικής Πολιτικής συνεχίζεται.

Στην Χ.Θ, ορφανή από ηλικία 13 χρόνων, η οποία πάσχει από την βαριά και αθεράπευτη ψυχική ασθένεια της σχιζοφρένειας, ασθένεια η οποία είχε βεβαιωθεί μετά από νοσηλεία στο «Αιγινήτειο» νοσοκομείο, αναγνωρίστηκε τελικά από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας «ΚΕΠΑ» του ΙΚΑ, βαθμός αναπηρίας 67% (δηλ. ότι είχε ανικανότητα για εργασία) και της χορηγήθηκε επίδομα αναπηρίας για την περίοδο 2013 έως και 2015.

Το 2015 ο αναπληρωτής καθηγητής ψυχιατρικής κ. Πλουμπίδης και διευθυντής της Α΄ ψυχιατρικής Κλινικής του «Αιγινήτειου» νοσοκομείου, εκδίδει νέα πιστοποίηση για  την συνεχή ύπαρξη της αναφερόμενης ασθένειας και  βεβαιώνει ότι η Χ.Θ «εξ’ αιτίας αυτής της ψυχοπαθολογίας διαθέτει σοβαρά μειωμένη ικανότητα προς εργασία»! Η πιστοποίηση αυτή εκδίδεται για την ανανέωση της επιδότησης από την Πρόνοια – ΚΕΠΑ.

Παρ’ όλα αυτά η πρωτοβάθμια επιτροπή του ΚΕΠΑ στις18/12/15 γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τον Πλουμπίδη και το «Αιγινήτειο» και εξευτελίζοντας τον Ιπποκράτη και κάθε σύγχρονη επιστημονική δεοντολογία και ηθική, εκδίδει απόφαση με την οποία μειώνει τον βαθμό αναπηρίας της Χ.Θ απο 67% σε 50% (!) με προφανή σκοπό να υπηρετήσει τις κυβερνητικές εντολές για τα δημοσιονομικά πλεονάσματα!

Αφαιρεί έτσι από την Χ.Θ το χορηγούμενο επίδομα, προκειμένου να ενισχυθούν τα «δημοσιονομικά πλεονάσματα», των θανάτων, της απελπισίας και της πείνας και να υποταχθεί ο ελληνικός λαός στις πολιτικές του κανιβαλισμού του καπιταλιστικού συστήματος, που επιβάλει το νέο ενιαίο μπλόγκ των ελληνικών πολιτικών δυνάμεων, του χρέους, των δανειακών συμβάσεων, των πολυεθνικών της Ε.Ε. και της υποταγής της χώρας στις μισητές πολιτικές των υπερδυνάμεων του ιμπεριαλισμού.

Η πρώτη απόφαση της πρωτοβάθμιας του κυβερνητικού ΚΕΠΑ, που μειώνει σκόπιμα το ποσοστό στο 50% εκδίδεται στις 18/12/15 και της δευτεροβάθμιας επιτροπής ΚΕΠΑ στις 13/4/16 πάλι με 50%….

Είναι πασίγνωστο ότι η σχιζοφρένεια είναι ασθένεια αθεράπευτη η οποία αφαιρεί δια βίου την ικανότητα εργασίας. Μόνο άνθρωποι, που έχουν χάσει κάθε ανθρώπινη συνείδηση θα μπορούσαν να πάρουν τέτοιες αποφάσεις και να καταδικάσουν ανθρώπους με βαριές πνευματικές ασθένειες στην απελπισία και την κατάρρευση.

Αυτή την πολιτική της «επιστημονικής εξαφάνισης» των αναπηριών που αποσκοπούν στην στέρηση του  δικαιώματος των εξευτελιστικών επιδομάτων των 320 περίπου ευρώ μηνιαίως, τα εκτελεστικά όργανα της πολιτικής του «Άουσβιτς» την συνεχίζουν επί χρόνια.

Πριν, στην περίοδο εξουσίας Σαμαρά, Βενιζέλο και Γεωργιάδη, είχαν λ.χ βρεί μια νέα «επιστημονική μέθοδο» με την οποία το ΚΕΠΑ είχε εντολή να «φυτρώνει πόδια» στην θέση αυτών τα οποία είχαν κοπεί από το γόνατο και κάτω…… και με το «φύτρωμα» αυτό του ΚΕΠΑ τους αφαιρούνταν τα επιδόματα (η γνωστή περίπτωση Σκέλτζεν κ.α).

Τώρα με τον γελαστό παιδί και συνεταίρο τους στην ίδια αντιλαϊκή πολιτική, τον Τσίπρα, ο οποίος σε ρόλο εκπληκτικού πανεπιστήμονα θεραπεύει την σχιζοφρένεια και επιστρέφει πίσω υγιείς στην κοινωνία τους σχιζοφρενείς, γεμάτους με την χαρά της υγείας και έτοιμους να κάνουν κάθε ανύπαρκτη εργασία, που θα τους προσφέρει η ασυνειδησία, ο τυχοδιωκτισμός και η πολιτική της προδοσίας του λαού!

Καλούμε τον υπουργό Υγείας και κάθε άλλο κυβερνητικό αρμόδιο να παρέμβει.

Οι ευθύνες είναι πρώτα από όλα πολιτικές.

Στην ανάπηρη Χ.Θ πρέπει να της δοθεί το δικαίωμα να επιβιώσει! Αυτό επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομιμότητα, η οποία παραβιάζεται με κυβερνητικές εντολές.

Πρέπει να ειδοποιήσουμε από τώρα ότι ο ελληνικός λαός, όταν θα έλθει η ώρα της άλλης εξουσίας θα ψάξει όλους τους φακέλους των εγκλημάτων που διαπράττονται από το ΚΕΠΑ και τους πολιτικούς καθοδηγητές του κατά της ζωής των αναπήρων, των δικαιωμάτων τους και της νομιμότητας και πιστεύουμε ότι δεν θα μακρύνει εκείνη η ημέρα, που θα κληθούν, όσοι οργάνωσαν αυτά τα εγκλήματα, να απολογηθούν για τις πράξεις τους!….

Δ. Σουλιώτης

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.