Σήκωσε το… γάντι για τα οικονομικά του ΣΥΝ.ΠΑ ο Δημήτρης Καμπόλης

0
107

KAMPOLHS 2

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου για την Προστασία της Πάρνηθας  Δημήτρης Καμπόλης, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φυλής, της 1ης Ιουνίου, με αφορμή αναφορά του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη στην οικονομική διαχείριση των πόρων του (ΣΥΝ.ΠΑ)  .

Σύμφωνα με τον πρώην Δήμαρχο, ο Σύνδεσμος έχει διαχειριστεί το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ από το 2007 έως σήμερα, επί αντιπροεδρίας και προεδρίας του Δημήτρη Καμπόλη…

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ.ΠΑ και Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Εσόδων και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φυλής, Δημήτρης Καμπόλης, προέβη σε αναλυτική αναφορά των πεπραγμένων της Διοίκησης του Συνδέσμου τόσο για την δική του θητεία ως Πρόεδρος, όσο και για αυτήν του Βασίλη Λαζάρου.

«Παραλάβαμε τον Σύνδεσμο με ένα ταμειακό υπόλοιπο των 40 χιλιάδων ευρώ και σήμερα έχουμε σε τράπεζα 1 εκατ. 105 χιλ. ευρώ. Εμείς διαχειριστήκαμε σχεδόν 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Παραλάβαμε τον Σύνδεσμο με ένα Jcb, ένα πυροσβεστικό και ένα όχημα 4×4. Σήμερα έχουμε έναν στόλο από οχήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, ο κ. Καμπόλης.

KAMPOLHS 1

«Θέλω, κ. Μπουραΐμη να μας πείτε που τα βρήκατε εσείς τα 10 εκατομμύρια; Και προκαλώ όποιον θέλει, προκαλώ όλο το δημοτικό συμβούλιο να έρθει στο γραφείο προέδρου, να του δώσουμε όλα τα στοιχεία και να κάνει αναλυτικό έλεγχο στα πεπραγμένα μας», πρόσθεσε.

Υπογράμμισε δε, πως όλοι οι απολογισμοί έχουν ψηφιστεί ομόφωνα και απευθυνόμενος στον πρώην Δήμαρχο είπε: «Τα ψέματα πέφτουν στο κενό. Από σήμερα και πέρα να είσαι πολύ προσεκτικός…».

Σχόλια Facebook