Σεμινάρια: «Πως ένα έθνος γίνεται αποικία»…

0
51

Ανακούφιση για το πανελλήνιο, ο Γεώργιος Παπανδρέου ο νεότερος, δεν θα αποσυρθεί.. τελείως. Τουλάχιστον αυτοβούλως.

Πάνος Θεοδωρόπουλος*

Θα διοργανώσει σεμινάρια, εκδηλώσεις και άλλες κοσμοπολίτικες φιέστες, για να κεφαλαιοποιήσει τη μεγάλη εμπειρία του ως πρωθυπουργού, αλλά κυρίως για να παρουσιάσει τον πλούτο της χώρας, ήτοι, δημοκρατία και ιστορική παράδοση, σε ξένους μαθητευομένους ηγέτες. (Όχι, όχι.. για τη ελληνική διαφθορά, είχε μιλήσει σε διεθνή φόρα, όταν είχε ξεκινήσει η θητεία του.. τώρα μόνο για βουκολικά θέματα..)

Σε αυτές τις διαλέξεις θα του δοθεί η δυνατότητα να μεταλαμπαδεύσει, αξίες και αρετές που αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια της διετίας του, όπως αυτές της αλληλεγγύης υπέρ των αστέγων, της οργάνωσης συσσιτίων, της ευρωπαϊκής πρωτιάς στις αυτοκτονίες, της δήμευσης περιουσιών, της εξαθλίωσης μεσαίων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, της δημιουργίας εκατομμυρίων ανέργων, της εθνικής υποδούλωσης, της επιλεκτικής χρεοκοπίας και της απειλής εξόδου από το ευρώ.

Τιμώμενοι ομιλητές, θα είναι οι «Αδιάβαστοι» και οι «Κηπουροί», των οποίων η συνεισφορά στο εθνικό Τέλος ήταν μνημειώδης.

Και ο τίτλος των ημερίδων;
«Πως ένα έθνος γίνεται αποικία» !

*Ο Πάνος Θεοδωρόπουλος εργάζεται στο χώρο της πληροφορικής και της πολιτικής επικοινωνίας.

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.