Σκηνές από ταινία τρόμου: Κάνουν αφαίμαξη σε έγκυες φοράδες και πωλούν τις ορμόνες σε χοιροτροφεία

0
206

«Γαντζώνουν» μηχανήματα αφαίμαξης σε έγκυες φοράδες και τους στραγγίζουν το αίμα που πωλούν σε κτηνοτροφικές μονάδες-κυρίως χοιροτροφεία-για να αυξήσουν την παραγωγή κρέατος. Πολλά από τα άλογα εξασθενούν τόσο που λιποθυμούν και ξεψυχάνε.

Στο τέλος του άρθρου, υπάρχει σχετικό ψήφισμα.

Λάβαμε, στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, την πιο κάτω «επιστολή» και την δημοσιεύουμε χωρίς σχόλια…

Αγαπημένες φίλες και φίλοι,

Σα να είναι βγαλμένο από ταινία τρόμου: γαντζώνουν μηχανήματα αφαίμαξης σε έγκυα άλογα και τους στραγγίζουν το αίμα – πολλά εξασθενούν τόσο που λιποθυμούν και ξεψυχάνε. Αλλά τώρα μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Πίσω από το βιομηχανικό βασανισμό αλόγων βρίσκονται Ευρωπαϊκές φαρμακευτικές εταιρίες που πωλούν το αίμα σε κτηνοτροφικές μονάδες για να αυξήσουν την παραγωγή κρέατος! Η ΕΕ είπε ότι σκέφτεται να λάβει μέτρα, αλλά ως τώρα δεν έχει κάνει τίποτα.

Ας μην επιτρέψουμε να δολοφονηθούν κι άλλα άλογα! Οι Υπουργοί συναντιούνται την ερχόμενη εβδομάδα – ας κάνουμε την ΕΕ να νιώσει την πίεση με δύο εκατομμύρια φωνές, για να απαγορευτεί το βάρβαρο εμπόριο αίματος εγκύων αλόγων.

Ας τους ταρακουνήσουμε με μια τεράστια, παγκόσμια έκκληση για να λάβουν μέτρα.

Ο θάνατος δεν είναι η μόνη απειλή για αυτά τα άλογα. Ακόμη και εκείνα που επιβιώνουν την αφαίμαξη είναι σε κατάσταση σοκ και υποφέρουν από αναιμία.

Και επειδή οι φαρμακευτικές ενδιαφέρονται μόνο για το αίμα εγκύων αλόγων, συχνά τα εξαναγκάζουν σε απανωτές τεχνιτές εγκυμοσύνες και εκτρώσεις.

Οι φαρμακευτικές πωλούν την ορμόνη που βρίσκεται στο αίμα των εγκύων αλόγων σε μεγάλες βιομηχανικές κτηνοτροφικές μονάδες που, με τη σειρά τους, τη χορηγούν σε γουρούνια και άλλα ζώα για να παράγουν ωάρια «κατά παραγγελία».

Αυτή είναι άλλη μια πτυχή της βαρβαρότητας σε αυτή την ιστορία.

Αν ξεσκεπάσουμε αυτό το φρικιαστικό σκάνδαλο με μια παγκόσμια κατακραυγή, μπορούμε να βοηθήσουμε να απαγορευτούν όλα τα προϊόντα που παράγονται με βασανισμό ζώων.

Και τότε θα είναι δύσκολο για αυτές τις εταιρίες να συνεχίσουν να κερδοσκοπούν από αυτό το αρρωστημένο εμπόριο. Πρόσθεσε το όνομά σου στο παγκόσμιο ψήφισμα με ένα κλικ και προώθησέ το σε φίλους και συγγενείς. Ας εντείνουμε την πίεση στην ΕΕ για να λάβει μέτρα!

Τα άλογα είναι γεμάτα ομορφιά, χάρη και μεγαλοπρέπεια. Είναι δύσκολο να χωρέσει ο νους πώς οι άνθρωποι μπορεί να είναι τόσο άσπλαχνοι.

Αλλά όταν συσπειρωνόμαστε ανά χιλιάδες για την προστασία των ζώων από τις καθημερινές φρικαλεότητες που βιώνουν, μπορούμε να πετύχουμε απίστευτα πράγματα.

Ας γίνουμε η φωνή για αυτά τα άλογα μου μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.

Με ελπίδα,
Oliver, Rewan, Bert, Ari, Camille, Nataliya, Ricken και ολόκληρη η ομάδα του Avaaz

Περισσότερες πληροφορίες:
Το φρικτό εμπόριο αίματος έγκυων αλόγων (στα Αγγλικα) – Animals’ Angels USA
http://www.animalsangels.org/investigations/horses/cruel-trade-pregnant-mare-blood-united-states-uruguay-and-argentina-9-30-15

Σημείωση «Τ»: Προσοχή, το βίντεο περιέχει σκληρές «εικόνες»…

Έρευνα στις φάρμες αίματος (στα Αγγλικα) – Animal Welfare Foundation
http://animal-welfare-foundation.org/en/what-we-do/blood-farms.htm  l

Κερδοσκοπώντας από το αίμα αλόγων (στα Αγγλικά) – The Dodo
https://www.thedodo.com/turning-horse-blood-into-profits-1382177497.html

Γιατί υπάρχει παγκόσμια ζήτηση για αίμα αλόγων; (στα Αγγλικά) – The Guardian
https://www.theguardian.com/world/2016/oct/03/horse-blood-farms-china-donkeys-wild-horses-us-mass-slaughter

Πρόσθεσε το όνομά σου στο ψήφισμα «με ένα κλικ» και διάδωσέ το:
Πάτα εδώ για να υπογράψεις το ψήφισμα:

Προς το Ευρωκοινοβούλιο, την Κομισιόν και το Συμβούλιο:
Σας καλούμε να απαγορεύσετε τις εισαγωγές προϊόντων που παράγονται με βάρβαρες μεθόδους και βασανισμό ζώων. Ως πρωτοπόρος στα δικαιώματα των ζώων, η Ευρώπη πρέπει να επιβάλει τα πρότυπά της και στα προϊόντα που εισάγει.

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.