Στον «αέρα» οι εκλογικές διαδικασίες αν δεν οριστεί η αποζημίωση των Δημοτικών Υπαλλήλων

0
80

poeota

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ προειδοποιεί την κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και να απαντήσει για την εκλογική αποζημίωση των Δημοτικών Υπαλλήλων. Σε διαφορετική περίπτωση αναφέρουν ότι προσανατολίζονται στην αναστολή κάθε εργασίας σε σχέση με την εκλογική διαδικασία.

Με το αριθμ. πρωτ.: 411/25-4-2014 Δελτίο Τύπου σας ενημερώναμε ότι, την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη όπου μεταξύ άλλων τέθηκε το ζήτημα της εκλογικής αποζημίωσης των Δημοτικών Υπαλλήλων ενόψει της τριπλής εκλογικής αναμέτρησης στις 18 και 25 Μαΐου 2014. Ο κ. Γιάννης Μιχελάκης δεσμεύτηκε πως θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση όπου θα δοθούν σαφείς απαντήσεις.

«Επειδή η δέσμευση του Υπουργού Εσωτερικών δεν πραγματοποιήθηκε και είμαστε πεπεισμένοι πως η κυβέρνηση προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, προειδοποιούμε ότι, σε περίπτωση που δεν δοθούν άμεσα απαντήσεις και δεσμεύσεις προσανατολιζόμαστε το επόμενο χρονικό διάστημα σε αναστολή κάθε εργασίας σε σχέση με την εκλογική διαδικασία.

Καλούμε τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία που αναμένει εναγωνίως να “εκφραστεί”  στις επερχόμενες εκλογές. Δηλώνουμε πως δεν είναι σκοπός των εργαζομένων να ακυρώσουν την εκλογική διαδικασία, αλλά επιτέλους πρέπει να μπει ένα τέλος στην “επιλεκτική αντιμετώπιση” εργαζομένων που θα εργαστούν για τον ίδιο σκοπό και στο συνεχή εξευτελισμό και απαξίωση των Δημοτικών Υπαλλήλων. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι εκείνοι που κατά κύριο λόγο επωμίζονται το μεγάλο βάρος της εκλογικής διαδικασίας και απαιτούν τουλάχιστον ΙΣΗ ΑΜΟΙΒΗ-ΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ».

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                      Γιάννης Τσούνης

http://www.airetos.gr/default.aspx?pageid=12316#sthash.bQ3x1u9l.dpuf

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.