Στο Ζάγκρεμπ ο Γιώργος Βλάχος

0
34

4

Ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής,  Γεώργιος Βλάχος, εκπροσωπώντας το Ελληνικό Κοινοβούλιο με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, συμμετέχει σε διάσκεψη για τον Τουρισμό, που διοργανώνει το Κοινοβούλιο της Κροατίας στο Ζάγκρεμπ, με συμμετοχή αντιπροσωπειών από όλες τις χώρες της Ε.Ε.

Στην ομιλία του ο κ. Βλάχος, τόνισε ότι ο τομέας του Τουρισμού, αποτελεί βασικό πυλώνα της Ελληνικής Οικονομίας, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 16,3% του Ελληνικού Α.Ε.Π και προσφέροντας άμεσα και έμμεσα περίπου 1 εκ. θέσεις εργασίας στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος στον αριθμό των τουριστικών αφίξεων, επεσήμανε το γεγονός ότι το έτος 2013, αποτέλεσε έτος ορόσημο για τον Ελληνικό τουρισμό, με τον συνολικό αριθμό να φθάνει στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών, ενώ για το έτος 2014 προβλέπεται ετήσια αύξηση περίπου 20%, απόρροια της αναγνώρισης της Ελλάδας ως ασφαλή προορισμό, αλλά και των σημαντικών πρωτοβουλιών για ενσωμάτωση βιώσιμων μορφών τουρισμού στο βασικό προϊόν της.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Βλάχος, συνεχάρη το Κοινοβούλιο της Κροατίας για την άρτια διοργάνωση και για τη θερμή φιλοξενία, ενώ ανακοίνωσε ότι το Ελληνικό κοινοβούλιο προτίθεται να διοργανώσει του χρόνου την επόμενη διάσκεψη για τον Τουρισμό.

Την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Τουρισμού, εκπροσώπησε ο Γ.Γ του Ε.Ο.Τ, κ. Πάνος Λειβαδάς, ο οποίος απέδωσε αναλυτικά την εικόνα και ανέπτυξε τους βασικούς άξονες της Στρατηγικής του Ελληνικού Τουρισμού σε ζητήματα ανάπτυξης και επικοινωνιακών τακτικών.

3

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.