Συνάντηση Μανιάτη με Διοικητές της Αστυνομίας Βειοανατολικής Αττικής

0
90

ELAS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

MANIATHSΣυνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνου Μανιάτη με Διοικητές της Αστυνομίας Βειοανατολικής Αττικής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Μανιάτης είχε διαδοχικές συναντήσεις στο γραφείο του, με τους Διοικητές της Αστυνομίας της Βορειοανατολικής Αττικής  συναντήθηκε με τον Διοικητής της Γ΄ Υποδιεύθυνσης της Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Αποστόλη Μπανιά και τους Διοικητές των τμημάτων που υπάγονται σε αυτή και με την Διοικητή της Α΄ Υποδιεύθυνσης της Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Ευαγγελία Λατσώνα και τους Διοικητές των τμημάτων που υπάγονται σε αυτή.

Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η συνεργασία μεταξύ των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας  του Βόρειου Τομέα Αθηνών και της Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής σε θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ώστε αφενός να μην υπάρχουν επικαλύψεις, αφετέρου να διεκπεραιώνονται το ταχύτερο δυνατόν οι υποθέσεις των πολιτών.

Ο κ. Μανιάτης ζήτησε τη συνεργασία της Αστυνομίας για την πάταξη του παραεμπορίου που πλήττει τις νομικά υφιστάμενες επιχειρήσεις και την οικονομία της χώρας από τη φοροδιαφυγή.

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.