Σωτήρης Ντούρος: «Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα της πόλης μας»

0
80

Την περιοχή της «Λαθέας» επισκέφτηκε  ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Για την Πόλη μας», Σωτήρης Ντούρος, όπου συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του τοπικού Εξωραϊστικού Συλλόγου. Πλήρως ενημερωμένοι για τα προβλήματα της περιοχής εμφανίστηκαν τόσο ο κ. Ντούρος, όσο και οι συνεργάτες του που τον συνόδευαν.

Στην σύντομη αναφορά του για την Λαθέα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Μπούτσης ανέφερε πως ορισμένοι έχουν αποκομίσει μια εντελώς εσφαλμένη «εντύπωση» για την περιοχή, την οποία χαρακτηρίζουν προνομιούχα. «Η αντίληψη ορισμένων που θεωρούν πως η «Λαθέα είναι μια προνομιούχα περιοχή, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό αφορά και την σημερινή Δημοτική Αρχή. Πρόκειται όμως για πλάνη, αφού η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπούτσης.

Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στα χρόνια προβλήματα της περιοχής που ακόμα δεν έχουν βρει τη λύση τους, παρ’ όλες τις προσπάθειες των κατοίκων και του Συλλόγου, όπως ο ίδιος τόνισε.

Υπογράμμισε την ύπαρξη και τη λειτουργία βουστασίου σε κατοικημένη περιοχή, για το οποίο είπε πως αυτό παραμένει ακόμα και σήμερα, αν και έχουν γίνει όλες οι  νόμιμες διαδικασίες απομάκρυνσής του.

Επεσήμανε δε, ότι υπάρχουν δυο ανήλικα παιδιά που νοσούν και όλες οι εξετάσεις έχουν δείξει ότι η νόσος προέρχεται από την μόλυνση που προκαλείται από το βουστάσιο.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει απαξιώσει τους Συλλόγους, ότι δεν υπάρχουν παιδικές χαρές και πεζοδρόμια στην περιοχή και πως το πράσινο που υπάρχει δεν συντηρείται επαρκώς από τον Δήμο. Είπε ακόμα, ότι δεν υπάρχουν φανάρια και πως ολόκληρη η περιοχή αντιμετωπίζει πολλές άλλες ελλείψεις που επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητα των δημοτών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος, αφού παρουσίασε τους συνεργάτες του, έκανε λόγο για την πόλη των Αχαρνών για την οποία είπε ότι φαίνεται πως δεν είναι φιλική για τον πολίτη, τόνισε κατηγορηματικά ότι ο μόνος «αντίπαλος» της παράταξης είναι τα προβλήματα, ενώ επεσήμανε ότι είναι αναγκαία η βοήθεια των πολιτών για την επίλυσή τους.

Από την συζήτηση που ακολούθησε φάνηκε πως τόσο ο ίδιος ο κ. Ντούρος όσο και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης γνώριζαν επακριβώς τα προβλήματα της περιοχής, γεγονός που μάλιστα σχολιάστηκε από παρευρισκόμενους στην συνάντηση.

Σε ότι αφορά τη «δομή» της Παράταξης, ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέφερε ότι έχει επιλέξει δίπλα του ανθρώπους που θέλουν να δουν μια καλύτερη πόλη, μια πόλη που θα κάνει υπερήφανα τα παιδιά, για τον τόπο τους.

«Το πρόγραμμά μας θα δημιουργηθεί από εσάς γι’ και γι’ αυτό άλλωστε κάνουμε ουσιαστικές συναντήσεις με Συλλόγους και φορείς του τόπου. Θα πρέπει να γνωρίζεται πως ο Δήμος μας χρεώνεται περίπου 1.000.000,00 ευρώ κάθε μήνα και πρωταρχικός σκοπός μας είναι η προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων με χαμηλό κόστος.

Για εμάς ο δημότης πρέπει να είναι γνώστης όλων όσων συμβαίνουν τον Δήμο μας, για αυτό και προτείνουμε ακόμα και την χρήση WEB κάμερας στην Δημαρχιακή Ομάδα για πλήρη ενημέρωση των δημοτών αλλά και την διαφάνεια σε όλους τους τομείς. Ως παράταξη έχουμε αρχές και κυρίως έχουμε όραμα για μια καλύτερη πόλη», είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Ντούρος.

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.