Τα κόμματα δεν πληρώνουν ούτε το ΙΚΑ!

0
73

 

POLITIKA KOMMATA

Την ώρα που τα ασφαλιστικά ταμεία καταρρέουν και δεν δίνουν φάρμακα ούτε καν στους καρκινοπαθείς, τα πολιτικά κόμματα, χαίρουν «ασυλίας» και δεν καταβάλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, και όχι μόνο, σύμφωνα με όλα όσα καταγγέλλει ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος…   

NIKOLOPOULOS N (2)«Όταν οι Έλληνες πολίτες πένονται, φτωχοποιούνται και τίθενται βίαια στο κοινωνικό περιθώριο επιθυμούν να γνωρίζουν εάν τα πολιτικά κόμματα τα οποία χρηματοδοτούνται διαχρονικά από τον κρατικό προϋπολογισμό και δανειοδοτούνται από τις αιμοδοτούμενες από τον Ελληνικό λαό Τράπεζες, εκπληρώνουν τις φορολογικές και ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις προς το Κράτος και τα Ασφαλιστικά Ταμεία» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Νικολόπουλος.

Προσθέτει πως «Τα ερωτήματα αυτά προσλαμβάνουν τεράστια πολιτική σημασία όταν οι κατά καιρούς κατά το νόμο υπεύθυνοι για την εξόφληση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών των πολιτικών κομμάτων είναι σήμερα υπουργοί, πολιτικοί αξιωματούχοι και διοικητές ασφαλιστικών ταμείων.

Ο κ. Νικολόπουλος προτείνει να παρακρατηθούν τα χρέη των κομμάτων προς τα Ασφαλιστικά ταμεία, την ΔΕΗ και άλλους δημόσιους φορείς από την κρατική επιχορήγηση και μέσω επερώτησης ζητάει να υπάρξει ενημέρωση στη Βουλή από τον αρμόδιο Υπουργό σχετικά με το «ποιές οφειλές των πολιτικών κομμάτων προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία είναι ληξιπρόθεσμες και ποιες όχι και ποια πολιτικά κόμματα έχουν υπαγάγει τις οφειλές τους σε ρύθμιση».

Επίσης, ζητά να μάθει εάν τα κόμματα που έλαβαν μέρος στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, κατά τον παρόντα χρόνο είναι ασφαλιστικά και φορολογικά «ενήμερα».

Τέλος, ο κ. Νικολόπουλος αναφέρει πως πρέπει να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το ποιό είναι το σύνολο των οφειλών και ποιό το ποσό των μηνιαίων καταβολών για το κάθε κόμμα ξεχωριστά και επαναλαμβάνει ότι «για όλους όσοι οφείλουν, να παρακρατηθούν τα οφειλόμενα τώρα που τα κόμματα θα λάβουν την γενναία κρατική επιχορήγηση»…

http://www.youtube.com/watch?v=A2MSqKwighg

 

Σχόλια Facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.